Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών και μετακομίζει στον Μιλτιάδη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας από 24-27/5

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών και μετακομίζει στον Μιλτιάδη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η Ανέτ μετά από τον τσακωμό με τον Μελέτη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Σεβαστών και μετακομίζει στον Μιλτιάδη.

Ενώ, ήρθε η ώρα η Ελένη να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του πατέρα της. Όταν λοιπόν αποκαλυφθεί πως τελικά δολοφονήθηκε, θα έρθουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Αναλυτικά οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 24 Μαΐου – Επεισόδιο 144

Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δε δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη. Η επανασύνδεση ενός ζευγαριού θα δώσει μια ευχάριστη νότα στο χωριό. Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να φωνάξει την Ελένη. Θα δεχτεί η Ελένη να βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην βασανιστή της; Κι αν δεχτεί, ποια απρόσμενη έκπληξη την περιμένει στη συνάντησή τους;

Τρίτη 25 Μαΐου – Επεισόδιο 145

Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα. Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις εβδομάδας

Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητα τη δική του και του Δούκα, αλλά τη βλέπει ν’ απομακρύνεται από κοντά του. Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή για ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία, ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο. Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει. Και η Ελένη, για πρώτη φορά, θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα.

Τετάρτη 19 Μαΐου – Επεισόδιο 146

Το χωριό συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται, ξανά, αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος. Ο Σπανός θα έρθει αντιμέτωπος με μια μαρτυρία που θα τον συγκλονίσει. Η Ελένη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει.

Πέμπτη 20 Μαΐου – Επεισόδιο 147

Η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει. Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Κωνσταντής εξομολογείται στο Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Έτσι τελειώνει ο β' κύκλος στις Άγριες Μέλισσες

Από τον Γιώργη Σταμίρη στον Γιάννο Σεβαστό

Οταν ο Γιώργης Σταμίρης αρνιόταν πεισματικά να δώσει τα χωράφια του στον Δούκα, εκείνος με τη βοήθεια του μεγάλου του γιου, Σέργιου, αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση για πάντα. Η σκέψη τους ότι οι τρεις κόρες του που θα μείνουν ορφανές θα είναι πιο ευάλωτες για να τα πουλήσουν στον «άρχοντα του κάμπου», τους οδήγησε να υλοποιήσουν τα σατανικά τους σχέδια.

Δεν υπολόγιζαν όμως την Ελένη, που αποδείχτηκε πιο σκληρή απ’ ό,τι περίμεναν! Ωστόσο ο Σέργιος προχωράει το σχέδιό του ένα βήμα παραπέρα και τη ζητάει σε γάμο με αντάλλαγμα τα χωράφια. Εκείνη, σε δεινή οικονομική κατάσταση και σκεπτόμενη το μέλλον των αδελφών της, λέει το «ναι», αλλά η πρώτη νύχτα του γάμου βάφεται με αίμα, όταν οι τρεις αδελφές σκοτώνουν τον Σέργιο. Για το έγκλημα αυτό «τιμωρήθηκε» ο Γιάννος, ο οποίος για να σώσει τις αδελφές Σταμίρη παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε τον ξάδελφό του!

Στα ευχάριστα ωστόσο νέα είναι ότι η Σοφούλα θα τα βρει και πάλι με τον Άγγελο, μετά τα όσα έζησε στα χέρια του Βόσκαρη.

Εναν χρόνο αργότερα, η Ελένη παραδέχτηκε πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο και μάλιστα πήρε πάνω της όλο το έγκλημα για να γλιτώσει τη Δρόσω και την Ασημίνα. Πρόσφατα ο Νικηφόρος έμαθε την τραγική αλήθεια από το στόμα της Ασημίνας, όπως και ο Κωνσταντής!

Οσο για τον φόνο του Γιώργη; Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ο μοναδικός που γνωρίζει ότι δεν πέθανε από την καρδιά του, αλλά από το δηλητήριο που του έδωσε ο Σέργιος. Στα χέρια του έχει ένα ισχυρό όπλο και έφτασε πλέον η ώρα να το χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί τους Σεβαστούς. Η θεία του και μοναχή Ευσεβία τού αποκαλύπτει πως ο πραγματικός δολοφόνος του πατέρα του ήταν ο Σέργιος Σεβαστός ο πρεσβύτερος!

Οι τύψεις για τη δολοφονία της μητέρας του, αλλά και το μίσος του για τους Σεβαστούς, τον τρελαίνουν και τότε αποφασίζει να ρίξει τη χαριστική βολή στον Δούκα, ο οποίος ήταν και εκείνος που του γύρισε την πλάτη. Τον καλεί λοιπόν να μιλήσουν, αλλά εκείνος αρνείται να τον δει και έτσι αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Ελένη: Οτι δηλαδή ο πατέρας της δολοφονήθηκε από τον Δούκα Σεβαστό!

Άγριες Μέλισσες πατέρας Ελένης δολοφονία

Η Ελένη είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του, αλλά αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Ετσι, στη σχολική γιορτή του χωριού, αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους αποκαλύπτοντας πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα της δηλητηριάζοντάς τον! Ολοι οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται σε σοκ!

Παράλληλα ο Κωνσταντής, που δεν γνώριζε για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη, εξομολογείται στον Νικηφόρο πως ο Μελέτης ήταν εκείνος που έπνιξε τον Γιάννο, μετά από εντολή του πατέρα τους! Τώρα και ο Νικηφόρος έχει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του ενάντια στον πατέρα του, που θα το χρησιμοποιήσει για να τιμωρηθεί επιτέλους παραδειγματικά! Μόνο που μια άλλη σοκαριστική αποκάλυψη θα φέρει την ανατροπή την τελευταία στιγμή..

Άγριες Μέλισσες Ελένη Δούκας

Ο ματωμένος γάμος και η εκδίκηση!

Οπως προαναφέραμε, η πρώτη νύχτα του γάμου της Ελένης και του Σέργιου βάφτηκε με αίμα όταν οι τρεις αδελφές τον σκότωσαν στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν τη Δρόσω από βιασμό! Ο Γιάννος τιμωρήθηκε άδικα γι’ αυτό το έγκλημα, χωρίς να έχει κάνει κάτι, ενώ η Ελένη ανέλαβε την ευθύνη για να γλιτώσει τις αδελφές της από την καταδίκη.

Μόνο που τα αδέλφια Νικηφόρος και Κωνσταντής ξέρουν και εκείνοι την αλήθεια και παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην το αποκαλύψουν, εξαιτίας της αγάπης που έχουν για την Ασημίνα και τη Δρόσω αντίστοιχα. Ομως το βιβλίο που έχει ετοιμάσει ο Νικηφόρος είναι αυτό που θα ανοίξει τον νέο κύκλο αίματος ανάμεσα στις οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη, καθώς μέσα αναφέρεται ο φόνος του Σέργιου και οι πραγματικοί ένοχοι!

Ωστόσο, δείτε και τις 10 τραγικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε του β κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες φινάλε β κύκλου

Η Μυρσίνη θα το διαβάσει και στο μυαλό της θα έρχονται οι σκηνές flashback με όσα δήλωναν την ενοχή και της Ασημίνας όλα αυτά τα χρόνια που ήταν νύφη στο σπίτι της και που η ίδια δεν το είχε καταλάβει! Ενα-ένα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και η εκδίκηση είναι πια μονόδρομος! Η Μυρσίνη αρχίζει να ουρλιάζει και το αποκαλύπτει στον Δούκα!

Το μίσος για τις τρεις αδελφές μεγαλώνει περισσότερο και οι δύο γονείς συγκλονισμένοι που ανακαλύπτουν πως εξαρχής ήταν ένοχες, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να τις εκδικηθούν με τον πιο σκληρό τρόπο: να τις σκοτώσουν! Το τελευταίο επεισόδιο της β΄ σεζόν τελειώνει με τις Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω Σταμίρη να παλεύουν για τη ζωή τους... Οπως ακριβώς ξεκίνησε και το πρώτο επεισόδιο της σειράς!