Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μετά το καφέ της Χαράς, νέα σειρά για τους Ρώμα - Χατζησοφιά

Αυτός είναι ο τίτλος

Μετά το καφέ της Χαράς, νέα σειρά για τους Ρώμα - Χατζησοφιά
TV24 23.05.2021 00:04
Από Youweekly Team

Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους τηλεοπτική δουλειά με ένα νέο και ιδιαίτερο πρότζεκτ.

Αυτή τη φορά, γράφουν μία κομεντί εποχής, που περιέχει στοιχεία νουάρ, κι έχει προσωρινό τίτλο εργασίας «Το Πεφταστέρι». Αν και οι δύο δημιουργοί τηρούν σιγήν ιχθύος για το νέο τους εγχείρημα, απ' ό,τι μαθαίνουμε, μέσα απ' αυτή τη σειρά, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60, 0α παρουσιάσουν τη ζωή κάποιων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο πρωταγωνιστικό καστ, πέρα από τον Χάρη Ρώμα, ανήκουν ήδη η Τζόυς Ευείδη, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, αλλά και νεότεροι.

H συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με το ΜΥtv, έχει κατατεθεί στο MEGA και στον ΑLPΗΑ.

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για το Καφέ της Χαράς

«Τι μένει λοιπόν πίσω; Τα συναισθήματα που δημιούργησε η δουλειά μας στους φίλους-θεατές, έτσι όπως μας τα εκφράζουν και μας τα μεταφέρουν. Συναισθήματα άνωσης, ανάτασης, συγκίνησης, εκτόνωσης και χαράς. Μένουν ακόμη οι δυνατοί δεσμοί που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι συμμετέχοντες. Δεσμοί αναντικατάστατοι σίγουρα.

Μένουν οι δυνατές αναμνήσεις. Υπάρχει περίπτωση, κάποιος από εμάς, όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο ΚΑΦΕ της ζωής του;

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙΩΤΕΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες από το παλιό και το νέο Καφέ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Καφέ της Χαράς: Το Twitter συγκινήθηκε με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μπέσσυ Μάλφα: Η μοναδική οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Share