MasterChef 5 - Spoiler: Τότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Έχουμε την ημερομηνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Spoiler: Τότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Σε τροχιά τελικού έχει μπει και το MasterChef 5 μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής που έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά και από την αποχώρηση του Ιωάννη, στο παιχνίδι έχουν παραμένει 5 παίκτες και είναι όλοι βέβαιοι πως μπορούν να εξασφαλίσουν μία θέση στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

MasterChef 5 τελικός

Τότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 5

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδα Real, οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να προλάβουν την έναρξη του Euro, το οποίο σε κάθε περίπτωση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως του ανδρικού.

Γι΄αυτό το λόγο έχει αποφασιστεί να προβληθεί ο τελικός του μαγειρικού ριάλιτι στις 9 Ιουνίου, δύο μέρες δηλαδή πριν κάνει την έναρξή του το Euro.

Οι φιναλιστ του τελικού

Φέτος, ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα έχει άρωμα γυναίκας. H Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι καταφέρνουν να βγάλουν από τον διαγωνισμό τους έμπειρους και ικανούς συμπαίκτες τους και διεκδικούν μαζί το μεγάλο έπαθλο. Στον δρόμο προς την κορυφή όμως δεν θα είναι μόνες. Θα έχουν μαζί και τον Διονύση Σαρακίνη.

Από την πρώτη εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής, το ταλέντο της Μαργαρίτας είχε ξεχωρίσει. Εκπληκτοι οι κριτές είχαν αναγνωρίσει τη δυνατότητά της να συνδυάζει γεύσεις και υλικά με ευκολία και να φέρνει μπροστά τους υπέροχα πιάτα για τα οποία, όπως έχουν κατά καιρούς δηλώσει, θα πλήρωναν για να γευτούν ξανά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη θέλουν νικήτρια όχι μόνο για το ταλέντο της, το οποίο συζητιέται έντονα στην παραγωγή, αλλά και για τον τρόπο της να «δικάζει» τους συμπαίκτες της και να υπερασπίζεται το σωστό στο σπίτι και την κουζίνα του «MasterChef».

Γνώσεις, ικανότητες και μεράκι έχει όμως και η Μαρίνα. Με τη διαφορά πως εκείνη αναλώθηκε σε κουτσομπολιά, τσακωμούς και λόγια χάνοντας τη ουσία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα το κοινό να «στήνει» το δικό του πάρτι κατά την αποχώρηση της.

Πλέον δείχνει έναν καλύτερο εαυτό, γεγονός που έχει εκτιμηθεί από τους συμπαίκτες της. Και οι δύο παίκτριες είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, αλλά εκμεταλλεύτηκαν τη δεύτερη ευκαιρία που δίνει το παιχνίδι σε παλιούς συμμετέχοντες και βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι.