Masterchef 5 - Κουτσόπουλος: «Αυτό το πιάτο είναι στην κατηγορία του “ω να σου…”»

Η Μαργαρίτα νίκησε το τεστ δημιουργιότητας και πάει στη τελική τετράδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Κουτσόπουλος: «Αυτό το πιάτο είναι στην κατηγορία του “ω να σου…”»

Ότι είχαν και δεν είχαν έδωσαν στην αποψινή δοκιμασία οι 5 εναπομείναντες παίκτες του Masterchef, οι οποίοι κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε τεστ δημιουργικότητας.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν και οι κριτές δοκίμασαν και τις πέντε προσπάθειες με πρώτη αυτή του Παύλου, για τον οποίο δήλωσαν πως έχουν μείνει έκπληκτοι με τις επιδόσεις του.

Αμέσως μετά, σειρά είχε η Μαργαρίτα, η οποία ετοίμασε καρμπονάτα σουπιάς με αυγοτάραχο. Ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε πρώτος τον λόγο και είπε: «Έχω ενθουσιαστεί» με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Ίσως να έχουμε μπροστά μας το καλύτερο πιάτο που έχεις φέρει».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τότε την φοβερή ατάκα: «Αυτό το πιάτο είναι στην κατηγορία του “ω να σου…”».

Νικητής του τεστ δημιουργικότητας τελικά ήταν η Μαργαρίτα, η οποία πέρασε στους 4 και κέρδισε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα το οποίο θα μάθει αργότερα: «Εγώ τα στρατηγικά δεν τα θέλω, δώστε μου ένα για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Νικήτρια η Μαργαρίτα

Ευχάριστα νέα για τον Τζιοβάνι μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5

Μπορεί ο Τζιοβάνι να αποχώρησε και να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5, ωστόσο κέρδισε το πιο σημαντικό έπαθλο! Την αγάπη του κόσμου και σίγουρα διαφήμιση για το εστιατόριο του.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης διαθέτει ένα ιταλικό εστιατόριο στη Ρόδο, που έχει το δικό του προφίλ στο Instagram. "Sole Giaguaro" όπως είναι το όνομα του και παρέμεινε κλειστό το 2020, εξαιτίας της πανδημίας.

Όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, ο Τζιοβάνι είχε αναφέρει πολλές φορές πως χρειάζεται τα χρήματα του επάθλου για να κλείσει τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες του εστιατορίου του και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει, καθώς το εστιατόριο άνοιξε ξανά.

Ο λογαριασμός του Sole Giaguaro στο Instagram ανανεώθηκε με ένα post του Τζιοβάνι με τη σύζυγό του πάνω στη μηχανή και όπως μπορούμε να καταλάβουμε το εστιατόριο θα ανοίξει σύντομα.

Ωστόσο, ποιους παίκτες θέλει να δει στον τελικό του MssterChef 5;

Τζιοβάνι MasterChef 5 μαγαζί