Elif: Κερέμ και Σουρεϊγιά κάνουν την μικρή Ελίφ μοντέλο

Οι σημερινές 25/5 εξελίξεις στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Κερέμ και Σουρεϊγιά κάνουν την μικρή Ελίφ μοντέλο

Στο σημερινό 25/5 επεισόδιο της σειράς Elif, θα δούμε τον Κερέμ με την Σουρεϊγιά να ανακοινώνουν στην μικρή Ελίφ πως θα είναι το νέo τους μοντέλο για τα παπούτσια που ετοιμάζουν.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Βεϊσέλ δεν θέλει η Μελέκ να πάει να δουλέψει και να εκτεθεί σε κίνδυνο αλλά εκείνη επιμένει και δέχεται τη δουλειά.

Η Μελέκ ως “Σερσέ”, τηλεφωνεί στη Βιλντάν και επειδή δεν μπορεί να πιάσει τη συσκευή της ζητάει από την Ελίφ να απαντήσει αλλά η μικρή δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί και τελικά απαντάει η Βιλντάν.

Η Μελέκ ενημερώνει τη Βιλντάν ότι μπορεί να ξεκινήσει δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα. Η Σουρεγιά καταλαβαίνει πως η Μπιρτσέ και ο Γιουνούς έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Η Ελίφ είναι ενθουσιασμένη επειδή θα έρθει η “Σερσέ” να δουλέψει στην έπαυλη. Και η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη, που βρήκε δουλειά. Η Μελέκ μαζί με τη Ζουλιντέ πηγαίνουν στην έπαυλη και χτυπούν το κουδούνι.

Η Ελίφ πηγαίνει να ανοίξει αλλά ο Κερέμ της ζητάει να μιλήσουν και πηγαίνουν στο σαλόνι. Η Βιλντάν ανοίγει τελικά την πόρτα και έτσι για άλλη μια φορά η Μελέκ και η Ελίφ δεν συναντιούνται. Η Βιλντάν ενημερώνει τη Μελέκ για τις δουλειές του σπιτιού για τα άτομα, που μένουν.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά λένε στην Ελίφ πως θα είναι το μοντέλο τους για τη σειρά παιδικών παπουτσιών και η μικρή δεν ξέρει τι να πει. Ενώ, στα πρόθυρα κατάρρευσης είναι ο γάμος Ταρίκ - Χουμεϊρά.

Ακολουθεί χωρισμός στην Elif

Ο Σαφάκ, μετά την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στη Ζουλιντέ και την αποκάλυψη της κοπέλας για τα δικά της συναισθήματα για εκείνον, έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του. Κάτι που προκαλεί εντύπωση στη Λεμάν, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον γιο της.

Από την άλλη η Αλέβ, που της αρέσει σαν άντρας ο Σαφάκ, προσπαθεί να με τον δικό της τρόπο να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του και έτσι βάζει υποψίες στη Λεμάν πως ίσως ο γιος της έχει κάποια σχέση. «Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο γιος μου τελευταία και έχει τέτοιο άγχος για το τι θα φορέσει», σχολιάζει η Λεμάν και η Αλέβ της λέει: «Ισως έχει κάποια γυναίκα στη ζωή του! Αν μου λέτε ότι προσέχει τόσο την εμφάνισή του, είναι χαμένος στις σκέψεις του και θέλει να μένει μόνος του! Μήπως τον έχετε πιάσει να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο;», τη ρωτάει και η Λεμάν το αρνείται.

Ωστόσο δείχνει σκεπτική. Στο μεταξύ, ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της ζητάει να συναντηθούν την επόμενη μέρα και εκείνη δέχεται. Την ώρα που η Ρανά θα πατήσει πάνω στον Κερέμ για να καταστρέψει τον Ταρίκ.

Elif Ζουλιντέ Σαφάκ χωρισμός

Ο Σαφάκ περιμένει τη Ζουλιντέ στην παραλία κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, ενώ και η Ζουλιντέ ενθουσιασμένη ξεκινάει να πάει να τον βρει, όταν στον δρόμο της εμφανίζεται η Λεμάν με άγριες διαθέσεις. «Ζουλιντέ, πού πας έτσι βιαστική; Εχεις κάποιο ραντεβού; Εγώ πάντως στη θέση σου θα απέφευγα να βιαστώ να πάω εκεί που είναι να πας», της λέει με νόημα και η κοπέλα την κοιτάζει χωρίς να μπορεί να καταλάβει.

«Είσαι έξυπνη κοπέλα κι εγώ είμαι μια έξυπνη γυναίκα! Αν ψάχνεις κάποιον να παντρευτείς και να του φορτώσεις το παιδί σου, αυτός δεν είναι ο γιος μου! Κάτσε και σκέψου καθαρά πόσο θα τον περιορίσεις στη ζωή του με το να είστε μαζί! Εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό, το κατάλαβες;», της ξεκαθαρίζει και η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια, γνέφοντας καταφατικά το κεφάλι της.

Ο Σαφάκ ακόμα την περιμένει, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. Και οι δύο νιώθουν συντετριμμένοι από την εξέλιξη αυτή, με τον καθένα να πιστεύει κάτι διαφορετικό. Την επόμενη μέρα, ο Σαφάκ περνάει από το μαγαζί και μπαίνει να μιλήσει με τη Ζουλιντέ. Εκείνη κάνει να πει κάτι, αλλά ο Σαφάκ τη διακόπτει. Της δίνει το μαντίλι με το οποίο του είχε δέσει το χέρι όταν είχε χτυπήσει και της λέει: «Αυτό σου το επιστρέφω! Ηταν λάθος ό,τι έγινε μεταξύ μας! Δεν θα σε ενοχλήσω ποτέ ξανά».

Η Ζουλιντέ πληγώνεται βαθιά και νιώθει απαίσια. Είναι απελπισμένη καθώς ξέρει πως αν του μιλήσει για την παρέμβαση της μητέρας του θα τσακωθεί μαζί της και αν το κρύψει θα τον χάσει για πάντα. Επιστρέφει σπίτι της καταρρακωμένη και δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό την απασχολεί, αλλά δεν τη ρωτάει τίποτα.