Masterchef 5 highlights 26/5: Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και η αποχώρηση

Όλα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 26/5: Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και η αποχώρηση

Από τα τελευταία επεισόδια του φετινού κύκλου παρακολουθήσαμε χθες στο Masterchef 5 -στο οποίο αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής- με την Μαργαρίτα να φτάνει στον μεγάλο τελικό!

Αυτά είναι τα 26/5 highlights του Masterchef 5

«Κόκκαλο» Διονύσης και Μαργαρίτα με την χθεσινή δοκιμασία - Η πιο απαιτητική με διαφορά

Πολύ κρίσιμο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 5, καθώς είδαμε τον πρώτο διαγωνιζόμενο που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες διαγωνίστηκαν σε δύο ζευγάρια, με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να είναι αυτοί που σημείωσαν με την καλύτερη επίδοση.

Οι δυο τους λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο μονομάχησαν και ένας από αυτούς θα προκρινόταν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Καλεσμένη ήταν η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η οποία ενθουσίασε τους επίδοξους σεφ με την παρουσία της, μιας και είναι διακεκριμένη στον συγκεκριμένο χώρο.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης λοιπόν κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο της, την λεγόμενη σαλάτα του Τόπου, μέσα σε δύο ώρες, ενώ μάλιστα για το συγκεκριμένο πιάτο απαιτούνταν 26 παρασκευές!

Η Μαργαρίτα η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Μία μεγάλη «μονομαχία» μεταξύ των διαγωνιζόμενων παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef! Διονύσης και Μαργαρίτα έδωσαν μάχη για να κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό.

Οι δυο τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο, της καλεσμένης σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Η Μαργαρίτα δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις πατάτες και ένα ακόμη λάθος με τα ντοματίνια που της έπεσαν ήρθε και αποκαρδίωσε την παίκτρια στον πάγκο της.

Ο Διονύσης στο μεταξύ τραγούδαγε το μάμπο το μπραζιλέρο και έδειχνε άνετος με την προσπάθειά του.

Τελικά ο πρώτος φιναλίστ που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef αλλά και 50.000 ευρώ είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Όπως είναι λογικό η Μαργαρίτα δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και συγκινημένη ευχαρίστησε τους σεφ για τους 29 βαθμούς που της χάρισαν.

Αποχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός λίγο πριν τον τελικό

Μαρίνα και Αλέξανδρος διαγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef σε τρία πιάτα που θα έκριναν ποιος θα έπαιρνε τον δρόμο προς τον τελικό!

Ο βραβευμένος Ερβέ Προνζάτο ετοίμασε φρικασέ σε σπανάκι, κρύο λαβράκι και ορτύκι σε δύο παρασκευές, για να αντιγράψουν οι παίκτες και από την πρώτη κιόλας όψη η δυσκολία ήταν απόλυτα φανερή.

Η Μαρίνα εξασφάλισε 26 βαθμούς την ώρα που ο Αλέξανδρος κατάφερε μόλις να συγκεντρώσει και έτσι κλήθηκε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι μία ανάσα πριν από το τέλος.

Έτσι, η τριάδα διαμορφώθηκε με τη Μαργαρίτα που βρέθηκε απευθείας στον τελικό, τη Μαρίνα και τον Διονύση.