Η αποκάλυψη του Παύλου Ευαγγελόπουλου για το φινάλε της σειράς Έλα στη θέση μου

«Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει αυλαία...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Παύλου Ευαγγελόπουλου για το φινάλε της σειράς Έλα στη θέση μου

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It, για την σειρά Έλα στη θέση μου, ενώ ρωτήθηκε και αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής.

«Δεν με άφησε κανείς να ξεφύγω, απλώς ήταν μια στάση που δεν άφηνε περιθώρια για κάτι άλλο. Μην νομίζεις ότι και όλες οι γυναίκες θέλουν γάμο», ανέφερε αρχικά για το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική βία αποκάλυψε: «Ήταν ένα περιστατικό με σκηνοθέτη στο θέατρο όταν ήμουν πολύ μικρός, όταν ξεκινούσα. Το έχω σχεδόν ξεχάσει».

Η αποκάλυψη του Ευαγγελόπουλου για την σειρά Έλα στη θέση μου

«Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πέσει αυλαία και να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω τι έχουν ετοιμάσει οι σεναριογράφοι, αλλά θα έχουμε ένα καλό τέλος». Δείτε ωστόσο και όλες τις Εξελίξεις της εβδομάδας στην σειρά του ALPHA.

Οι σημερινές 27/5 εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, ο Μάρκος βάζει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί.

Ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση. Η Κέντρα δρομολογεί το διαζύγιο της Βάνας και του Φώτη χωρίς να τους ενημερώσει.

Ο Μάρκος έχει βάλει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί, την ώρα που οι Κένγκε παρακολουθούν την έπαυλη. Τι θα κάνουν ο Φώτης και ο Ζούβας όταν πέσουν αναίσθητοι απ’ τα βέλη τους; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν η Ισμήνη της αποκαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Βλάση;

Έλα στη θέση μου 27/5

Η έπαυλη παρακολουθείται

Ο Φώτης αποφασίζει να μείνει με την Κέντρα για να βοηθήσει τον Βλάση να βρει τα λεφτά του. Ομως πρέπει να καταφέρει να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Η Θάλεια προσπαθεί κι εκείνη να πλησιάσει την Ισμήνη και να μάθει τα πραγματικά της αισθήματα για τον Βλάση, την ώρα που ο Δαμιανός φαίνεται να μην είναι και τόσο εύκολος «στόχος» τελικά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος βρίσκει την Κέντρα. «Εχω ένα σχέδιο που ενοχοποιεί τον Αχιλλέα για πλαστογραφία και μεταφορά παράνομων ειδών. Θα με βοηθήσεις;», είναι τα λόγια του. Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος παρακολουθεί την έπαυλη και νέοι μπελάδες θα έρθουν στο προσκήνιο.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις σειράς

Ο Δαμιανός ψάχνει πληροφορίες για τη Σλοβενία και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να μεταφέρει στη Φαίη τα λεφτά του Βλάση. Η Κέντρα με τη σειρά της δρομολογεί το διαζύγιο της Βάνας και του Φώτη χωρίς να τους ενημερώσει, ενώ ο Μάρκος έχει βάλει κάμερα στο γραφείο της Ρενάτας και την παρακολουθεί, την ώρα που οι Κένγκε παρακολουθούν την έπαυλη. Ο Φώτης και ο Ζούβας θα πέσουν αναίσθητοι από τα βέλη τους, ενώ η Ρενάτα ανακαλύπτει τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Βλάση.

Η Βάνα πέφτει θύμα απαγωγής

Η Ρενάτα δεν έχει την αντίδραση που θα ήθελε η Ισμήνη, όταν μαθαίνει για τη σχέση της με τον Βλάση κι αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ η Βάνα ανακοινώνει στον Φώτη: «Θα πάω και θα υπογράψω το διαζύγιο». Μετά από την αντίδρασή του αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στη Σόφο για να τον πικάρει.

Ο Δαμιανός με τη σειρά του ετοιμάζεται να πάει στο Μαριμπόρ για να παραδώσει τα χρήματα στη Φαίη κι όταν το μαθαίνει ο Βλάσης μέσω της Θάλειας, ψάχνει να βρει τρόπους να τον εμποδίσει. Παράλληλα η Κέντρα είναι έτοιμη να πλήξει κι άλλο τα σχέδια της Ρενάτας και του Αχιλλέα και ο Μάρκος προσπαθεί ακόμη να καταλάβει αν αυτό θα κάνει κακό στη Ρενάτα. Και δεν φτάνουν αυτά.

Η Βάνα πέφτει θύμα των Κένγκε που νομίζουν ότι είναι η Σύλβια, η αδελφή του Δαμιανού, ο οποίος λίγο αργότερα μαθαίνει για την απαγωγή.