«Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή»

Απίστευτη αποκάλυψη από πρωταγωνιστή της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, ο τηλεοπτικός αστυνομικός της σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για τα επόμενα επεισόδια, κάνοντας ένα μικρό spoiler.

«Έχω ένα παρελθόν με τον Βαρδή, από την τελευταία του ταινία “Ζίζοτεκ”. Είναι μια ταινία που αγάπησα πάρα πολύ και όταν ο Βαρδής μου είπε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικά, δέχτηκα αμέσως. Επειδή είμαι πατέρας δυο παιδιών το σενάριο του Σιωπηλού Δρόμου με άγγιξε συναισθηματικά. Έχω δύο μικρά παιδιά και φοβάμαι πολύ για αυτά με όλους τους κινδύνους που υπάρχουν στην κοινωνία. Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με το παρελθόν. Ποτέ τίποτα στο βαθύ Αττικής δεν είναι αυτό που φαίνεται», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ξανθόπουλος. Πως τα πάει σε τηλεθέαση;

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, είπε: «Όλες οι καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια δεν είναι καθόλου κολακευτικά για το χώρο μας. Θεωρώ πολύ γενναίο αυτό που έγινε με τους ανθρώπους που προχώρησαν στις καταγγελίες. Θα πρέπει όμως να δούμε τι γίνεται και σε άλλους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε το καλό και το κακό να βρισκόμαστε στα φώτα της δημοσιότητας και όλα μεγεθύνονται παραπάνω και έχουν άλλο ενδιαφέρον για τον κόσμο».

Η υπόθεση της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;