Φάρμα: Άγριος τσακωμός μεταξύ Ντούπη - Κυριακής: «Είσαι αναίσθητη και γελοία»

«Σύννεφα» στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Άγριος τσακωμός μεταξύ Ντούπη - Κυριακής: «Είσαι αναίσθητη και γελοία»

Έναν άσχημο τσακωμό είδαμε για ακόμη μια φορά στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας μεταξύ της Κυριακής και του Ντούπη, με τον δεύτερο να προχωρά σε άσχημους χαρακτηρισμούς.

Μετά την απόφαση του Κώστα Γκρέκα να δώσει ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, το ζευγαράκι πήγε στο δωμάτιο προκειμένου ναψ συζητήσει όλα αυτά που έγιναν στην Φάρμα.

Πάνω στην κουβέντα όμως, τα αίματα άναψαν και οι τόνοι υψώθηκαν καθώς η Κυριακή τον κατηγόρησε πως δεν σκεφτέται καθόλου στρατηγικά και πως με τις επιλογές του μπορεί να αποχωρήσει η Κυριακή.

Ώσπου το πράγμα χόντρυνε, μόλις ο Ντούπης την χαρακτήρισε γελοία και αναίσθητη, με την ίδια να δείχνει φανερά τον εκνευρισμό της και να λέει χαρακτηριστικά πως νιώθει πολύ απογοητευμένη.

Ο τσακωμός Ντούπη - Κυριακής

Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες της Φάρμας είναι αναντίρρητα η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία μάλιστα στο παρελθόν συμμετείχε στα Καλλιστεία.

Η όμορφη Κυριακή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο και εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι και πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν τη σέβονται.

Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το «φιλόδοξη και ασταμάτητη», ενώ στα αρνητικά της «τη σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος».

Η πιο δύσκολη φάση στη ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στη ζωή της, γι’ αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα, όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

Στο παρελθόν μάλιστα, η Κυριακή συμμετείχε στα Καλλιστεία και η παρουσία της γοήτευσε τους πάντες!

Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία