Ήλιος: Το σχέδιο να φύγουν η Ελένη με την μικρή και τον Μανώλη ναυαγεί

Οι σημερινές 3/6 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Το σχέδιο να φύγουν η Ελένη με την μικρή και τον Μανώλη ναυαγεί

Καταιγιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος, με την Ελένη να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, αφού τα σχέδια της να φύγει μακριά, ναυαγούν.

Τι θα δούμε σήμερα στον Ήλιο του ΑΝΤ1

Ο Δημήτρης καταδιώκει τον εκτελεστή, ενώ μια πολύ περίεργη εξέλιξη τον κάνει να σκεφτεί πως ο Φίλιππος και η Διώνη δεν διώκονται από έναν μόνο άνθρωπο, αλλά από μια ομάδα ανθρώπων καλά οργανωμένων που δρουν με επαγγελματικό τρόπο.

Ο Φίλιππος ανησυχεί για την πνευματική υγεία της Αλεξάνδρας, η οποία κατηγορεί για όλα όσα συμβαίνουν τον Μενέλαο σαν να είναι ακόμα ζωντανός.

Η Λήδα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Δήμο, ωστόσο αγωνιά για τη ζωή του Νικήτα, αφού η επιχείρηση για την εξάρθρωση της σπείρας βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η Ελένη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού το σχέδιο να φύγουν με την μικρή και τον Μανώλη ναυαγεί. Η Λένα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Αχιλλέα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά της όπου κι αν πάει.

Πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της

Γνωστή ηθοποιό που βλέπουμε φέτος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος -δείτε εδώ το φινάλε- βάφτισε την κορούλα της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία πριν από ακριβώς έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την ξεχωριστή σημερινή μέρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα με το οποίο βαφτίστηκε η μικρούλα της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα: “Μια υπέροχη μέρα! Σήμερα βαφτίσαμε τον θησαυρό μας, ή όπως λέει η γιαγιά μου τον πλούτο μας! Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν μαζί μας με φυσική παρουσία και εκείνους που ήταν εκεί με τη σκέψη και την αγάπη τους!”.

Ήλιος πρωταγωνίστρια της σειράς βάφτισε το παιδί της