Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Αρχηγός ο Ντούπης

Νίκησε τον Θανάση Πάτρα

Φάρμα: Αρχηγός ο Ντούπης
TV24 04.06.2021 22:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για την αρχηγεία πάλεψαν και μονομάχησαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Ντούπης και ο Θανάσης Πάτρας, μιας και αυτοί οι δύο ήταν για αυτή τη φορά οι υποψήφιοι.

Ο πρώτος ορίστηκε από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του.

Οι δύο λοιπόν άντρες αγωνίστηκαν σε αρκετά δύσκολες και απαιτητικές δοκιμασίες, με τον Ντούπη να βγαίνει τελικά νικητής, να κερδίζει ασυλία και να ορίζεται ως αρχηγός.

"Υπήρξε κι άλλος έρωτας στην Φάρμα εκτός του Ντούπη και της Κυριακής"

Απεχθάνεται τη δημοσιότητα αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά η personal trainer Ειρήνη Κολιδά δεν λέει “όχι” στη συμμετοχή της κατά καιρούς σε διάφορα ριάλιτι. Η πανέμορφη γυμνάστρια φωτογραφίζεται για το YOU και μιλά για τη ζωή της εκτός παιχνιδιών, για τον νέο της έρωτα, για τον 8χρονο γιο της Αλέξανδρο, για σχέσεις της ζωής της και για προβληματισμούς, για συμπαθητικούς και αντιπαθείς συμπαίκτες της στη “Φάρμα” αλλά και για τις αναμνήσεις της από το “Survivor”.

Με ένα τόσο αψεγάδιαστο κορμί είναι δυνατόν να αρνείται τη sexy πλευρά του εαυτού της; Κι όμως, όπως λέει και στη συνέντευξη, απέφευγε όπως “ο διάολος το λιβάνι” να μας χαρίσει τέτοιες εικόνες σαν εκείνες που μας... προσέφεραν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό You

Ειρήνη Κολιδά Φάρμα περιοδικό You

Υπάρχει κάποιος συμπαίκτης με τον οποίο δεν ταιριάζατε ως χαρακτήρες και δεν θα κάνατε εκτός παρέα;

Σίγουρα δεν ταίριαζα και σίγουρα δεν θα έκανα παρέα με τον Τάσο Ξιάρχο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν η πιο δυναμική φιγούρα μέσα στη “Φάρμα”;

Ο Στράτος ήταν -και το λέω καλοπροαίρετα- η πιο γραφική φιγούρα του παιχνιδιού. Είναι ένας έντονος χαρακτήρας -από τη φύση του- που του άρεσε να είναι το επίκεντρο της παρέας και να μονοπωλεί τα βλέμματα, μας κρατούσε ξύπνιους.

Είχες κάποια δυσκολία μέσα στο παιχνίδι που δεν μπόρεσες να ξεπεράσεις;

Και στο “Survivor” και στη “Φάρμα” μού έλειπε το παιδί μου, εάν δεν είχα την έννοια του Αλέξανδρου θα έμενα και στα δύο μέχρι το τέλος.

Υπήρξε έρωτας στη “Φάρμα” που δεν είδαμε;

Έλα ντε, σκάω να μάθω... Γιατί μου είπαν ότι υπήρξε κι άλλος ένας εκτός από του Ντούπι και της Κυριακής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Φένια Τσικιτίκου: Μετά την αποχώρηση της έφυγε στο εξωτερικό με την αδερφή της

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Share