Φάρμα Highlights (5/6): Η φάρσα του Τανιμανίδη, ο νέος αρχηγός και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights (5/6): Η φάρσα του Τανιμανίδη, ο νέος αρχηγός και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τη φάρσα που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, στον νέο αρχηγό που αναδείχθηκε και στον παίκτη που αποχώρησε.

Αυτά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας (5/6)

Η φάρσα του Σάκη Τανιμανίδη

Το βράδυ είχε πέσει για τα καλά στη Φάρμα και οι παίκτες ξεκουράζονταν ενώ ήταν έτοιμοι να κοιμηθούν. Κάποια στιγμή ωστόσο έντονοι θόρυβοι τους ταρακούνησαν.

Σπασίματα, φασαρίες, θόρυβοι έσπειραν στον τρόμο στους παίκτες που πετάχτηκαν έξω αμέσως για να δουν τι συμβαίνει.

Πίσω από το απίστευτο σκηνικό βρισκόταν ένα σατανικό μυαλό που θέλησε να σπάσει πλάκα νυχτιάτικα.

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη που εμπνεύστηκε την επική φάρσα από τις ιστορίες φαντασμάτων που του είχαν αφηγηθεί οι παίκτες νωρίτερα έχοντας μάλιστα και εσωτερικό συνεργό τον Θανάση Πάτρα.

Αρχηγός ο Κώστας Γκρέκας

Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος πάλεψαν στον αχυρώνα για την αρχηγία μετά την υπόδειξη της Μαρίας Μιχαλοπούλου που αποχώρησε και την ψήφο των υπολοίπων.

Στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Μπιλάκος αλλά η τύχη του χαμογέλασε στον δεύτερο. Κάπως έτσι, οδηγήθηκαν και σε τρίτο αγώνισμα για το τελικό αποτέλεσμα.

Παρ΄όλα αυτά, με 2-1 την αρχηγία κέρδισε στο τέλος ο Κώστας Γκρέκας.

Οι δύο μονομάχοι

Τη μαύρη πέτρα αποφάσισε να δώσει στον Βασίλη και να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, που τον είχε βγάλει στον τάκο σε άλλη φάση του παιχνιδιού.

Για αντίπαλό του ο Μπιλάκος όρισε τον Θανάση Πάτρα με συναισθηματικά κριτήρια γιατί δεν θέλησε να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον φίλο του, Ντούπη.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Τους δύο πρώτους γύρους τους πήρε ο Μπιλάκος συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς. Το επόμενο όμως αγώνισμα είχε βαθμολογία 3 πόντους και θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Και πάλι ο Θεοδωρόπουλος είχε την καλύτερη επίδοση φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Το σερί συνεχίστηκε και έτσι αυτός ήταν που εξασφάλισε την παραμονή του στο αγρόκτημα με τον Θανάση Πάτρα να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του.