Τέλος το Ρουκ Ζουκ με την Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1

Πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος το Ρουκ Ζουκ με την Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1

Στο τέλος του για την φετινή σεζόν, έφτασε το Ρουκ Ζουκ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή και τα επεισόδια του ΑΝΤ1 θα είναι απολαυστικά.

Η ανακοίνωση για την Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου το… Μεγάλο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-2021 με την επιστροφή των 8 καλύτερων ομάδων που ήρθαν φέτος στο πλατό.

Οι 8 καλύτερες ομάδες που έκαναν 5 νίκες και συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσά, επιστρέφουν στις θέσεις τους, τεστάρουν τις δυνάμεις του και διεκδικούν 5.000 ευρώ και φυσικά τον τίτλο του Πρωταθλητή!

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, 2 ομάδες θα διαγωνίζονται καθημερινά σε νοκ-άουτ αγώνες. Από αυτούς τους 4 αγώνες, οι δύο ομάδες που θα συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα ποσά θα βρεθούν στον τελικό, διεκδικώντας το έπαθλο και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Η πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον Μεγάλο Τελικό την Παρασκευή 11 Ιουνίου. Οι κανόνες του παιχνιδιού διαφοροποιούνται, αφού και οι δύο ομάδες θα διαγωνίζονται σε κοινό θέμα. Πρώτη θα ξεκινήσει η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο παιχνίδι και έχει στη διάθεσή της 40’’ αντί για 20’’. Η δεύτερη ομάδα θα έχει 20’’.

Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα βρει τις περισσότερες λέξεις στη λίστα και θα κερδίσει τα 5.000 ευρώ.

Η τελευταία εβδομάδα του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια μόλις ξεκίνησε και ήδη μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου που έχουν γίνει viral.

Ανανέωσε για 2 χρόνια η Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα δύο χρόνια. Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

Η αναβίωση του Rouk Zouk αποδείχτηκε «χρυσή επιλογή» για τον ANT1, καθώς κερδίζει καθημερινά το στοίχημα της τηλεθέασης. «Το Rouk Zouk για μένα σημαίνει ελευθερία και απόλαυση. Επιστρέφω με αστείρευτο κέφι για 4η χρονιά, πιο έτοιμη από ποτέ, να δώσω στα μεσημέρια σας χαρά και γέλιο» είχε αναφέρει η Ζέτα Μακρυπούλια.