Elif (8/6): Η Μελέκ βλέπει την φωτογραφία της Ελίφ και λιποθυμάει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (8/6): Η Μελέκ βλέπει την φωτογραφία της Ελίφ και λιποθυμάει

Κανονικός χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Elif μιας και η Μελέκ θα αντικρύσει μία φωτογραφία της Ελίφ και θα λιποθυμήσει.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif (8/6)

Η Μελέκ φροντίζει τον κήπο και θυμάται τις παλιές μέρες, που ήταν στον κήπο με την Ελίφ. Ο άστεγος άντρας περνάει από εκεί και αφήνει το χαρτί με το πρόσωπο της Ελίφ. Η Μελέκ το παίρνει για το πετάξει στα σκουπίδια και βλέπει το πρόσωπο της Ελίφ. Είναι τόσο μεγάλη η ταραχή της, που λιποθυμάει. Το χαρτί το παίρνει ο αέρας. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ μιλάνε για το δράμα, που ζει η Μελέκ, γιατί ξέρουν πως το να χάνει κάποιος το παιδί του είναι ο μεγαλύτερος πόνος, που μπορεί να ζήσει.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για τη φωτιά και ο Κερέμ με τον Ταρίκ δίνουν τις καταθέσεις τους. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως ο Κερέμ θα κάνει μεγάλη έρευνα για να μάθει την αλήθεια.

Ο Σαφάκ βρίσκει τη Μελέκ χωρίς τις αισθήσεις της έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ και την ενημερώνει αμέσως. Όταν η Μελέκ συνέρχεται μιλάει για τη φωτογραφία της Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει και θεωρούν πως η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει. Της δίνουν ηρεμιστικό. Η Ελίφ κρατάει αγκαλιά την αφίσα της, τη μοναδική που δεν έχει καεί και κλαίει.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε κακή κατάσταση μετά τα νέα για τη φωτιά. Οι αγοραστές της νέας σειράς παπουτσιών ζητούν το εμπόρευμά τους και ο Κερέμ προσπαθεί να εξηγήσει πως συνέβη κάτι απρόοπτο και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τις παραγγελίες.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ στέκονται στο πλευρό του Κερέμ και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους…

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS