Masterchef 5: Τα δάκρυα του Διονύση και της Μαργαρίτας μετά το τέλος της δοκιμασίας

«Σταμάτα Μαργαρίτα, θα με πάρουν κι εμένα τα ζουμιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Τα δάκρυα του Διονύση και της Μαργαρίτας μετά το τέλος της δοκιμασίας

Αρκετά συγκινητικό είναι το αποψινό και τελευταίο επεισόδιο του Masterchef 5, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Μαργαρίτα και Διονύσης μπήκαν στην κουζίνα πιο αποφασισμένοι και αγχωμένοι από ποτέ, προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του νικητή, αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δυο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν 3 απαιτητικά πιάτα του καλεσμένου σεφ Jason Atherton, έχοντας στην διάθεση τους 3 ώρες. Στο τέλος της δοκιμασίας, όπως και είναι λογικό, τόσο οι δυο σεφ όσο και όλοι οι παλιοί παίκτες που βρισκόντουσαν στον εξώστη, ξέσπασαν σε κλάματα.

«Αυτή είναι η τελευταία συνταγή για φέτος που πιάνεται στα χέρια σας. Αυτή είναι η τελευταία δοκιμασία αντιγραφής», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τη Μαργαρίτα να ξεσπά σε κλάματα. «Σταμάτα Μαργαρίτα, θα με πάρουν κι εμένα τα ζουμιά».

Το τέλος της αποψινής δοκιμασίας

Το μήνυμα της αδερφής της Μαργαρίτας Νικολαϊδη για το MasterChef 5

«Η Μαργαρίτα μας είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή Λέσβου. Η σχέση με τη μαγειρική είναι μια σχέση αγάπης από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα ήθελε να μπλέκεται στα πόδια της μαμάς και να μαγειρεύει. Πήγε να σπουδάσει τουριστικά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να γίνει μαγείρισσα. Αυτό ήταν το όνειρό της.

Ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς και άλλαξε πορεία. Από το MasterChef 3 και μετά την προτρέπαμε και εμείς να πάει. To περίμενα κάποια στιγμή να πάει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή που τρεις καταξιωμένοι σεφ βλέπουν το ταλέντο στη Μαργαρίτα μας. Πιστεύω πως θα κερδίσει και όχι γιατί είναι αδερφή μου. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βγει μια Ελληνίδα MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Μαργαρίτας.