Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε την ηλικία του

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στο να διεκδικούμε και να επιλέγουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και νικητές»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε την ηλικία του

Τον μεγάλο ημιτελικό παρακολουθούμε στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο είδαμε να εισβάλλουν και όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε λοιπόν όλους τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν και να πάρουν μόνο οι 4 από τους 5 το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μπορεί να αποχώρησε, ωστόσο μπήκε ξανά στο παιχνίδι για να εμψυχώσει τους παίκτες, με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει και την ηλικία του.

Η αποκάλυψη του Στράτου Τζώρτζογλου

«Πάω στα 56. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο να διεκδικούμε και να επιλέγουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και νικητές. Το φως δεν συνάδει με τον φόβο. Οπότε όταν το μυαλό σκέφτεται φόβο, είσαι σε μια ψευδαίσθηση.

Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στο φως, στην αγάπη στην ενότητα. Και όταν είσαι ερωτευμένος… Και ο Χατζηδάκις δεν έλεγε “παλικάρι αν θες τη μάχη να κερδίσεις, κοίταξε μια κοπελίτσα να αγαπήσεις”. Αυτό σου δίνει φτερά, ο έρωτας».

«Είναι ένα πείραμα υψηλού πνευματικού περιεχομένου και όχι ριάλιτι»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Γιατζόγλου στο The Caller και έκανε αποκαλύψεις για την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Θεωρώ την Φάρμα ένα πείραμα υψηλού πνευματικού περιεχομένου, και όχι ριάλιτι, γιατί ο κάθε διαγωνιζόμενος έρχεται πολύ σε επαφή με τα σκοτάδια του. Γιατί υπάρχουν αυτά τα σκοτάδια; Γιατί είσαι αναγκασμένος να ζεις έγκλειστος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Παράδειγμα, δεν έχεις καθόλου φαϊ. Εγώ έχασα 16 κιλά που τα είχα πάρει στην καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Είχα σταματήσει τη γυμναστική, δεν δούλευα κιόλας οπότε άρχισα να παίρνω τα κιλά και τα έχασα μέσα σε 45 μέρες»

«Δεν τα έχασα τα κιλά όμως λόγω αφαγίας, αλλά επιτέθηκα στην πείνα! Λέω, «επειδή θα πεινάσω, σίγουρα δεν θα πρέπει να έχω τις συνήθειες τις διατροφικές που είχα έξω». Σταματάω τρεις μέρες να τρώω, κλείνει το στομάχι και μετά έτρωγα έξι γίγαντες όλη την ημέρα. Αλλά… Υπάρχει μία ψυχοτεχνική την οποία κάνουν όλοι οι μοναχοί στο Άγιο Όρος. Και οι παλαιότεροι που έχτιζαν μόνοι τα μοναστήρια τους έπαιρναν μεν τη δύναμη από τον Θεό αλλά την ίδια στιγμή όλα είναι θέμα του μυαλού» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της Φάρμας.