Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα μένει έγκυος

Λιποθυμάει μέσα στο κελί της φυλακής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα μένει έγκυος

Ο Ζούβας ανακαλύπτει το επίμαχο βίντεο στο λάπτοπ της Κέντρα, η Βάνα ενημερώνει τον Βλάση για το πλακάκι στο εκκλησάκι και η Ρενάτα λιποθυμάει στο κελί της ολομόναχη όπου και τη βρίσκει ο Μάρκος. Τελικά, την ενημερώνουν πως είναι έγκυος. Χαμός στα νέα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου.

Ο Δαμιανός προσπαθεί να πείσει την Κέντρα να τον φέρει σε επαφή με τη Φαίη. «Πρέπει της μιλήσω οπωσδήποτε. Είναι πολύ σημαντικό», της τονίζει. Την ίδια ώρα ο Φώτης και ο Αχιλλέας προσπαθούν να βοηθήσουν τη Ρενάτα ψάχνοντας στοιχεία. Η Θάλεια από την πλευρά της νιώθει άσχημα που κοροϊδεύει τον Δαμιανό και η Σύλβια ανακαλύπτει την κομπίνα που ετοιμάζεται να στήσει ο Ζούβας με τον Ζαχαρία. «Ωστε έτσι; Θα δείτε τι έχει να γίνει», αναφωνεί. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας είναι έτοιμος να πέσει στην παγίδα της Κέντρας υπογράφοντας το συμβόλαιο που του ζητάει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Βάνα θα ενημερώσει τον Βλάση για το πλακάκι στο εκκλησάκι και τις ύποπτες κινήσεις της Κέντρας.

Ο Βλάσης ετοιμάζεται να «μπουκάρει» στο εκκλησάκι στην σειρά Έλα στη θέση μου

Η Κέντρα πιέζει τον Αχιλλέα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου. «Αν το κάνεις σου υπόσχομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω τη λογιστική έκθεση εναντίον της Ρενάτας», του τάζει. Η Σύλβια και η Βάνα παράλληλα πιέζουν τον Ζούβα και τον Ζαχαρία να δοκιμάσουν πρώτοι τα χόρτα που θέλουν να πασάρουν στην αγορά και γλιτώνουν τον Δαμιανό από σίγουρη δηλητηρίαση. Ο Μάρκος πάλι πιάνει τον Φώτη στο γραφείο του. «Τι κάνεις εδώ;», τον ρωτάει αλλά εκείνος προφασίζεται ότι θέλει απομόνωση, την ίδια στιγμή που η Ισμήνη ταράζεται από μια στομαχική διαταραχή της Ρενάτας. Αργότερα η κοπέλα λιποθυμάει στο κελί της ολομόναχη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Βλάσης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο εκκλησάκι της έπαυλης και να βρει τα λεφτά του.

Έλα στη θέση μου Ρενάτα έγκυος

Ανησυχία για τη Ρενάτα - Λιποθυμάει και μαθαίνει πως είναι έγκυος

Ο Μάρκος βρίσκει τη Ρενάτα λιπόθυμη στο κελί της και καλεί γιατρό για να δει τι έχει. «Ρενάτα, Ρενάτα είσαι καλά;», τη ρωτάει και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Στο μεταξύ ο Βλάσης προσπαθεί να βρει τα χρήματά του στο εκκλησάκι της έπαυλης Σοφοκλέους, αλλά έχει υπολογίσει χωρίς την «ξενοδόχο» Κέντρα, ενώ ο Θοδωρής μαθαίνει και επισήμως ότι ο Μίμης δεν είναι πραγματικός του γιος. Παράλληλα η Ισμήνη πέφτει στην παγίδα του Μάρκου και της Κέντρας, και βλέπει τον Αχιλλέα ως ένοχο για τη φυλάκιση της αδελφής της. Και ενώ όλοι θεωρούν ότι η Ρενάτα έπαθε κρίση άγχους, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια στο κελί της: Είναι έγκυος! Δείτε ωστόσο και τα σχόλια των πρωταγωνιστών για το φινάλε τη σειράς.

Μάρκος και Κέντρα περιμένουν την «ευχάριστη» είδηση

Η Ισμήνη επισκέπτεται την αδελφή της. «Τι σου συμβαίνει; Είσαι καλά;», τη ρωτάει. «Είμαι έγκυος», είναι η απάντησή της, «αλλά δεν πρέπει να το πεις σε κανέναν». Η Ισμήνη της το υπόσχεται. Η Φλωρέτα όμως φαίνεται να υποψιάζεται την αλήθεια. Και μέσα σε όλα ο Βλάσης προσπαθεί να πείσει την Κέντρα να του δώσει τα λεφτά του αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Μάρκος και η Κέντρα από την άλλη περιμένουν να «σκάσει» η είδηση για τα χρήματα στον ελβετικό λογαριασμό του Αχιλλέα, την ώρα που ο Ατσαλάκης μαθαίνει κάτι που τον ταράζει πολύ. Και δεν φτάνουν αυτά. Ο Φώτης βλέπει ένα τεστ εγκυμοσύνης στην τσάντα της Ισμήνης.

Το λάθος, η συνεργασία και η λίστα

Ο Αχιλλέας πείθει τον Φώτη και καταφέρνει να μπει εκείνος στη θέση του στο επισκεπτήριο της Ρενάτας. Ο Θοδωρής ανακαλύπτει ότι οι εξετάσεις DNA είναι σε λάθος όνομα και ο Δαμιανός λαμβάνει sms ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Φαίη. Στο μεταξύ ο Ζούβας ανακαλύπτει το βίντεο της Ρενάτας και του Αχιλλέα στο λάπτοπ της Κέντρα, ενώ ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι το όνομά του βρίσκεται σε μια λίστα που τον παγιδεύει σε σχέση με τη Ρενάτα.