8 Λέξεις: Σε κίνδυνο η ζωή της Ολυμπίας

Οι σημερινές 14/6 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Σε κίνδυνο η ζωή της Ολυμπίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά 8 Λέξεις, καθώς η Ολυμπία θα κινδυνεύσει όταν το σκάσει από το σπίτι. Από την άλλη, η Βικτώρια τρομοκρατείται με μια αποκάλυψη που θα της κάνει ο Μιχαήλ.

Οι εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις

Η Τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη Ναυσικά ως προς τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος συγκρούεται ξανά με τη Βικτώρια, με αφορμή τον Άγγελο και τις αποστάσεις που έχει επιβάλει σε όλους. Η Βικτώρια απαιτεί από τον Μιχαήλ να κόψουν τα πολλά - πολλά με τον πατέρα του κι εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για το παρελθόν και τη θυσία του Μάρκου για να τον προστατέψει. Η Βικτώρια τρομάζει με όσα ακούει.

Η Ολυμπία το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει. Όταν την βρίσκει, είναι σε κατάσταση σοκ, του ζητάει χίλιες φορές συγνώμη για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι η Έρση έφυγε για Αμερική κι η εμμονή της με τον Οδυσσέα ξαναφουντώνει και θα φράσει στο σημείο να τον πυροβολήσει.

Τι συμβαίνει με την Ολυμπία στις 8 Λέξεις

Η Ολυμπία μαθαίνει από τις ειδήσεις ότι ο Σίμος είναι στο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη έκρηξη προς τον Νικηφόρο και την Εύα επειδή της το κράτησαν κρυφό. Λίγο αργότερα το κορίτσι το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει, όπου την τελευταία στιγμή τη σώζει από έναν θανάσιμο κίνδυνο. Βέβαια, άλλο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί και όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

8 Λέξεις Ολυμπία κίνδυνος

Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Αμέσως πάνε και καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν μπορεί να κρύψει ένα τόσο σημαντικό θέμα και η Εύα με τον Σίμο, με έκπληξη και τρόμο, ακούνε από τον Νικηφόρο για την περιπέτεια της Ολυμπίας, αλλά υπόσχονται να μην της πουν τίποτα προς το παρόν, αφού το ζήτημα λύθηκε επιτυχώς. Ελπίζουν επίσης ότι η Ολυμπία πήρε ένα καλό μάθημα απ’ αυτό το γεγονός και θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά.