Tik Talk: Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ η Μαρία Σάκκαρη

Εκτάκτως αυτή την Κυριακή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Tik Talk: Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ η Μαρία Σάκκαρη

Λίγες μέρες μετά την εκπληκτική εμφάνισή της στο Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ, στο Tik Talk αυτής της Κυριακής.

Το Ελληνικό αστέρι των τερέν Μαρία Σάκκαρη μιλάει αποκλειστικά στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ αυτή την Κυριακή στις 20:00.

Ο πρωταθλητισμός, οι προκλήσεις, τα συναισθήματα αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής της Μαρίας Σάκκαρη αποκαλύπτονται σε μία μοναδική συνέντευξη.

Κυριακή, 20 Ιουνίου στις 20:00 Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Θα συζητηθεί πολύ!

Μαρία Σάκκαρη Tik Talk

Μαρία Σάκκαρη: «Σπάει» την σιωπή της η μητέρα της - «Είναι ένα πολύ καλό παιδί»

Πιο περήφανη από ποτέ είναι η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφορικά με την επίδοση της στο Roland Garros.

Η Μαρία μπορεί να μην προκρίθηκε στο τελικό, όμως κατάφερε και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και αγαπήθηκε για ακόμη μια φορά από όλους τους Έλληνες.

Η μητέρα της, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφορικά με την εντυπωσιακή πορεία της κόρης της, δηλώνοντας περήφανη για τα όλα όσα έχει πετύχει.

«Το τένις είναι ένα “άτιμο” άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει”. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς.

Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».