Αγγελική: Τότε θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς

Κυκλοφόρησε η επίσημη ημερομηνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Τότε θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της μετά από μία γεμάτη χρονιά κατά την οποία κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει σχεδόν καθημερινά το πρώτο trend στο Twitter στην ώρα προβολής της.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Δημήτρης γίνεται έντονος με την Κατερίνα στην προσπάθειά του να καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ αυτής και του Μιχάλη. Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με τον καλό τον Νικόλα για το θέμα του Παύλου, ώστε να τον αποτρέψει να καταθέσει υπέρ τη Σοφίας, αλλά συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Στέφανου και να αναλάβει την διοίκηση της επιχείρησης, πράγμα που ξαφνιάζει τους πάντες, αφού εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς. Την ώρα που όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πικ νικ για τα γενέθλια της Δανάης, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια. Δείτε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας.

Τότε θα δούμε το φινάλε της Αγγελικής

Το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν θα προβληθεί από τη συχνότητα του ALPHA την Πέμπτη 1η Ιουλίου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανατραπούν όλα τα δεδομένα!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος των γυρισμάτων

Η Μαίρη Μηνά ανέφερε: «Ήταν μια επεισοδιακή σεζόν. Αισθάνομαι πολύ μουδιασμένη με το τελευταίο γύρισμα. δεν το συνειδητοποιώ ακόμη. Κάθε ρόλος που τελειώνει αρχίζουν χειροκροτήματα και έρχονται κύματα συγκίνησης. Οι σκηνές με τις πολύ έντονες συναισθηματικές εκρήξεις δεν είναι εύκολες. Η Αγγελική για μένα ήταν ένα πολύ ωραίο οικογενειακό καταφύγιο».

«Οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι οι προτάσεις γάμου και οι χωρισμοί… Στον δρόμο μου λένε συνήθως πως είμαι πολύ πιο όμορφος από κοντά και πως με γνωρίζουν από τη φωνή. Αγγελική για μένα είναι η συγχώρεση» τόνισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τέλος ο Αλέξανδρος Πέρρος ανέφερε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας του Νικόλα. Ζαλιζόμουν». Δείτε εδώ τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.