Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα ξανά μαζί

Σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα ξανά μαζί

Ο β΄ κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έκλεισε με τον Νικηφόρο να αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και ο τρίτος κύκλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, θα τους βρει ξανά μαζί να δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν, αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους. Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Όμως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός!

Το πρώτο βήμα για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Όμως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν το πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους!

Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν! Και ενώ τα πράγματα για την Ασημίνα και τον Νικηφόρο φτιάχνουν, νέα προβλήματα αντιμετωπίζουν η Ελένη με τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος - Ασημίνα επανασύνδεση

Φτιάχνουν ξανά τη ζωή τους

Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, θα δούμε τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Μάλιστα, ο μικρός Σεβαστός θα επιστρέψει στο Διαφάνι προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη -μέχρι στιγμής- εν διαστάσει γυναίκα του και το παιδί τους.

Εκεί θα αγοράσει μερικά στρέμματα χωράφια, θα συνεχίσει να γράφει βιβλία και θα περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του. Αυτή η επαφή θα τον φέρει κοντά και με την Ασημίνα, η οποία θέλει να φτιάξει ξανά την οικογένειά της, αλλά αυτή τη φορά σε νέες και πιο γερές βάσεις!

Δεν θα λείψουν βέβαια και τα σκαμπανεβάσματα και οι δυσκολίες, όπως επίσης και η ζήλια του Νικηφόρου για τον Μπάμπη που συνεχίζει να αγαπάει την Ασημίνα. Μέσα σε όλα, μην ξεχνάμε πως θα πρέπει να διαχειριστούν και τις νέες παγίδες που στήνει ο Δούκας με τη Μυρσίνη και τον Μελέτη προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη εκδίκηση για τη δολοφονία του Σέργιου, αλλά και τα ύπουλα σχέδια που θα κάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης ενάντια στις αδελφές Σταμίρη! Είναι γεγονός πως και ο τρίτος κύκλος θα έχει πολλή βία και... θανατικό!