Αγγελική: Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα (22-24/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (22-24/6). Συγκεκριμένα, η Αγγελική θα μάθει από τον Αποστόλη, όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της.

Τα επεισόδια της εβδομάδας στην Αγγελική (22-24/6)

Τρίτη 22 Ιουνίου - Επεισόδιο 148

Ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του πει τι συμφωνίες έχει κάνει με τη Τζένη και τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του και να την ψαρέψει. Ο Νικόλας λέει την αλήθεια για το παρελθόν του στη Χριστίνα αλλά αυτή δεν το παίρνει καλά και φεύγει. Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με την Αγγελική για τη Δανάη, καθώς της προτείνει να μείνει το καλοκαίρι στο κτήμα αφού δεν θα έχει σχολείο. Η Αγγελική ρωτάει στα ίσα την Αθηνά αν είπε στον Δημήτρη ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη αλλά αυτή το αρνείται.

Ο Αποστόλης κρυφακούει τον Δημήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική όπως είχε κάνει και με τον πατέρα της που τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήματος. Έντρομος τρέχει και το λέει στην Αγγελική, επιβεβαιώνοντας της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε.

*Στο ρόλο του δημοσιογράφου/παρουσιαστή Γεράσιμου Μαρκίδη ο Μάκης Πουνέντης.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς, η Ναταλία Γερμανού πρόκειται να κάνει μία έκτακτη εκπομπή στον ALPHA!

Τετάρτη 23 Ιουνίου - Επεισόδιο 149

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα.

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.

Πέμπτη 24 Ιουνίου – Επεισόδιο 150

Η Αγγελική καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Η Κατερίνα βγαίνει για ποτό με τη Δανάη, αλλά οι δεύτερες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό της δεν την αφήνουν να περάσει καλά. Ο Στέφανος μιλάει στην Αγγελική για την επιθυμία της Δανάης να παραμείνει στο κτήμα και εκείνη δυσκολεύεται να κρύψει την αναστάτωσή της. Ο Δημήτρης ενοχλείται από την απόφαση της Κατερίνας να ετοιμαστεί για τον γάμο στο σπίτι των Ζάχων.

Τη μέρα του γάμου το σχέδιο της Αγγελικής μπαίνει σε εφαρμογή, η συμπεριφορά της όμως παραξενεύει τον Στέφανο. Ο Αντώνης τηλεφωνεί στην Αθηνά και της λέει ένα ευχάριστο νέο. Ο Παύλος απειλεί την Τζένη. Ο Μιχάλης κάνει ακόμα μία προσπάθεια να αποτρέψει την Κατερίνα από το να παντρευτεί το Δημήτρη. Οι εργάτες βρίσκουν κάτι στο κτήμα που θα κάνει το αίμα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δημήτρη να παγώσει και παράλληλα θα βοηθήσει την Αγγελική να βρει αυτό που ψάχνει…

Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Τραγικό θα είναι το φινάλε της Αγγελικής, όπως είχε γραφτεί και σε παλιότερο τεύχος του TiVi Σίριαλ, για τον Δημήτρη και την Αθηνά. Οι δύο ήρωες θα βρουν τραγικό θάνατο όταν ξεκινήσει το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων που «καίει» και τους δύο... Στέφανος και Αγγελική ζουν ευτυχισμένοι, απαλλαγμένοι από το παρελθόν!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Αγωνία, δράση και πολλά συναισθήματα θα χαρίσει στους τηλεθεατές το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς που θα προβληθεί την πρώτη Ιουλίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το επεισόδιο αυτό θα ξεκινήσει με την επίθεση του Δημήτρη προς την Αγγελική. Γνωρίζοντας εκείνος πως η Αγγελική έχει βρει κόκαλα του πατέρα της στο κτήμα της οικογένειας Αργυρού, αποφασίζει να τη σκοτώσει. Στην απόφαση αυτή συνηγορεί και το γεγονός πως και η Κατερίνα που παντρεύτηκε πριν λίγες ώρες, έχει πλέον καταλάβει τη δράση του.

Πριν τη μοιραία στιγμή θα πάει στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και βρίσκει το όπλο που έχει στην κατοχή της για ασφάλεια. Δίχως να το σκεφτεί το αρπάζει και πηγαίνει με γοργά βήματα στο σημείο που γνωρίζει ότι είναι η Αγγελική. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη τη σημαδεύει, όμως ο Νικόλας που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο ίδιο σημείο, μπαίνει μπροστά και η σφαίρα τον πετυχαίνει. Ο χώρος γεμίζει αίματα και η Αγγελική προσπαθεί να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Το τέλος της Αθηνάς και του Δημήτρη στην Αγγελική

Ο Δημήτρης επιστρέφει θολωμένος στο δωμάτιο της μητέρας του. Εκπληκτοι και οι δύο ακούνε τον διαπεραστικό ήχο του περιπολικού και ξέρουν πως το τέλος τους έχει έρθει. Η Αθηνά παίρνει το όπλο και του λέει: «Συγγνώμη για όλα, γιε μου. Φταίξαμε και οι δύο, τώρα είναι η ώρα για να πληρώσουμε και η λύση που θα γλιτώσει και τους δυο μας, είναι μία». Πριν καλά-καλά ολοκληρώσει την κουβέντα της, πατάει τη σκανδάλη και σκοτώνει τον γιο της, αυτόν που κάλυπτε τόσα χρόνια.

Αγγελική φνάλε

Δευτερόλεπτα μετά και ενώ ακούει οχλαγωγία μέσα στο σπίτι και βήματα έξω από το δωμάτιό της, θα πατήσει ξανά τη σκανδάλη. Αυτή τη φορά όμως το πιστόλι είναι στον δικό της κρόταφο. Η αστυνομία θα τους βρει νεκρούς, τον έναν δίπλα στον άλλον. Το τραγικό τέλος τους θα συγκλονίσει τα μέλη της οικογένειας, ενώ στην Αγγελική θα χαρίσει ηρεμία. Γνωρίζοντας πως πλέον δεν μπορεί κανείς να της κάνει κακό, θα τρέξει στην αγκαλιά του Στέφανου.

Στέφανος και Αγγελική φεύγουν μακριά...

«Εγώ έχω εσένα κι εσύ εμένα… Είσαι έτοιμη να ξεκινήσουμε την κοινή μας ζωή μαζί με τη Δανάη;», θα τη ρωτήσει ο ερωτευμένος άντρας, αλλά εκείνη, πριν ακολουθήσει στο άγνωστο τους δύο πιο αγαπημένους της ανθρώπους, θα του ανοίξει την καρδιά της. Θα θελήσει να του πει τα πάντα, όσα βίωσε 17 χρόνια πριν, και φυσικά δεν θα παραλείψει να παραδεχτεί τον λόγο για τον οποίο πριν κάποιο διάστημα μπήκε στην οικογένεια Αργυρού. Η απάντησή του θα την ενθουσιάσει. «Μη συνεχίζεις, Αγγελική! Τα ξέρω όλα εδώ και καιρό... ».

«Μα πώς; Τι έγινε; Ποιος σου μίλησε, Στέφανε;», θα τον ρωτήσει με απορία εκείνη και εκείνος θα της εξηγήσει πως έχει τον τρόπο του να μαθαίνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει. Μαζί με τη Δανάη θα φύγουν μακριά, αλλά πριν θα χαιρετίσουν τους ανθρώπους που είχαν στο πλευρό τους και τους στήριζαν. Τον Μιχάλη και την Κατερίνα που πλέον είναι μαζί, τον Νικόλα, η υγεία του οποίου καλυτερεύει και την Τζένη που στάθηκε στο πλευρό της Αγγελικής. Εκείνη πλέον θα μετακομίσει στο εξωτερικό, όπου και θα γεννήσει το παιδί του Παύλου...