8 Λέξεις: Ο Άκης ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειρά του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Άκης ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει...

Η σειρά 8 Λέξεις φτάνει στο τέλος της και οι εξελίξεις συγκλονίζουν. Το φινάλε για κάποιους πρωταγωνιστές θα είναι τραγικό, για άλλους όμως ευτυχισμένο.

Όσα θα δούμε σήμερα στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

Τρίτη 29 Ιουνίου

Ο Αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη Δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον Έκτορα. Στο μεταξύ, η Έρση επιστρέφει στην Κέρκυρα με τις μικρές, αλλά η στάση του Οδυσσέα παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Φρίξος, μετά από την εμφάνισή του στην εκπομπή του Σίμου, ανακοινώνει στον εκδότη του πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση γιατί ανακάλυψε πως έχει μεγάλη φοβία με τη δημοσιότητα. Παράλληλα, ο Μάρκος στέλνει στη Ναυσικά μια τούρτα για την επέτειο γάμου τους, προκαλώντας της, μ’ αυτόν τον τρόπο, έντονα συναισθήματα.

Η Κατερίνα με τον Άλκη βγαίνουν για φαγητό χωρίς τον Μιλτιάδη, δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους φτιάχνει όλο και περισσότερο. Εκεί, ο Άλκης της ανοίγεται και της μιλάει για το παρελθόν του, ενώ η Κατερίνα του δίνει κλειδιά για το σπίτι τους, κάνοντάς τον να αισθανθεί πραγματικό μέλος της οικογένειας. Η Ελισάβετ, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από τον Αιμίλιο, φεύγει για την Αργεντινή, αφήνοντας πίσω της μια καλή καριέρα - και ήδη έχει καταρρεύσει στην αγκαλιά του Άκη.

Η Ολυμπία κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης και ο Νικηφόρος με την Εύα εντυπωσιάζονται θετικά από την τεράστια μεταστροφή του χαρακτήρα της. Ο Άκης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει.

Το μεγάλο φινάλε μέσα από φωτογραφίες

Οπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, όλοι οι ήρωες θα βρουν τον δρόμο τους και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι περισσότεροι θα συνεχίσουν ευτυχισμένοι, εκτός από την Ηλιάνα που πληρώνει τις πράξεις της, αλλά εν μέρει και τον Ακη, που βλέπει τη ζωή που μόλις έφτιαξε να του γυρίζει την πλάτη, αφού η αγαπημένη του κόρη καταλήγει στη φυλακή!

Φ1: Ο Οδυσσέας, αφού αφοπλίζει την Ηλιάνα, τη φέρνει στα άκρα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ενώ, θα τον πυροβολήσει.

8 Λέξεις Ηλιάνα Οδυσσέας πυροβολισμός

Φ2: Λίγο αργότερα η Ηλιάνα «σπάει» στην αστυνομία και αναγκάζεται να ομολογήσει τους φόνος που έκανε.

8 Λέξεις Ηλιάνα τραγικό τέλος

Φ3. Μόλις ο Ακης μαθαίνει τα νέα καταρρέει και όλοι στέκονται στο πλευρό του για το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

8 Λέξεις Άκης παιδιά αλήθεια

Φ4. Οι τελευταίες παρεξηγήσεις διαλύονται και ο Οδυσσέας με την Ερση ξαναφτιάχνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση επανασύνδεση

Φ5. Το ίδιο ευτυχισμένοι θα συνεχίσουν και ο Αιμίλιος με τη Μάγδα, που του ανακοινώνει ότι είναι ξανά έγκυος.

8 Λέξεις Μάγδα μένει έγκυοσ

Φ6. Η Εύα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον γιο της με τον Νικηφόρο, ενώ η Ναυσικά πετυχαίνει μια μεγάλη αναγνώριση για την ανακάλυψή της σε ένα φάρμακο.

8 Λέξεις Ναυσικά ηθοποιός

Φ7. Ευχάριστα τα νέα και για τον Εκτορα με τη Δάφνη, που στο πάρτι της Ναυσικάς για την επιτυχία της ανακοινώνουν τον γάμο τους.

8 Λέξεις τελευταίο επεισόδιο

Φ8. Τελευταία σκηνή για τις «8 λέξεις». Μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους, προς τιμήν της Ναυσικάς. Ομως όλοι έχουν κάποιο δικό τους λόγο να χαμογελούν!

8 Λέξεις φινάλε σειράς ΣΚΑΙ