Σούπερ αποκλειστικό Elif - Κίνηση σοκ από την Παρλά για να είναι κοντά στον Κερέμ

Ξεφεύγει η κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ αποκλειστικό Elif - Κίνηση σοκ από την Παρλά για να είναι κοντά στον Κερέμ

Μετά το επεισόδιο της Παρασκευής, απίστευτες εξελίξεις θα ακολουθήσουν στην αγαπημένη σειρά του STAR, Elif! Η Λεμάν για άλλη μια φορά προσβάλλει τη Ζουλιντέ παρουσία του Σαφάκ, ο οποίος υπερασπίζεται τη γυναίκα που αγαπάει. Στο μεταξύ, η Παρλά συνεχίζει τα σχέδιά της για να είναι κοντά στον Κερέμ και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, ενώ η Σουρεϊγιά είναι σίγουρη πως οι δυο τους έχουν σχέση!

Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια Elif

Ο Ταρίκ κρύβεται στο μπάνιο και θυμάται πως έχει αφήσει στο σαλόνι το σακάκι του. Η Ράνα μπαίνει μέσα και του φωνάζει: «Τι άντρας είσαι εσύ; Πρώτα κανονίζεις φαγητό με τη γυναίκα σου και μετά έρχεσαι σπίτι μου;», και εκείνος της λέει: «Σταμάτα και άκουσέ με! Ξέχασα στο σαλόνι το σακάκι μου! Πρέπει να το κρύψεις να μην το δει». Η Χουμεϊρά θέλει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη και τότε η Ράνα συνειδητοποιεί το λάθος που έκανε και τρέχει να την προλάβει πριν μπει μέσα: «Εχει χαλάσει αυτή η πόρτα, ξέχασα να σου το πω! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άλλο μπάνιο».

Την ίδια ώρα, η επαγγελματική πρόταση που δέχεται η Σουρεϊγιά από το εξωτερικό, την έχει βάλει σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να δεχθεί και να αφήσει τον Κερέμ. Σκέφτεται πως ίσως εκείνος να ήθελε να την ακολουθήσει. Ο Κερέμ δοκιμάζει ένα γλυκό που ετοίμασε η μητέρα του και του αρέσει τόσο πολύ που σχολιάζει ότι θα μπορούσε να μείνει για πάντα στην έπαυλη. Το σχόλιό του λειτουργεί αρνητικά για τη Σουρεϊγιά και τις σκέψεις που έκανε.

Ο Ταρίκ, που είναι ακόμα κρυμμένος στο μπάνιο της Ράνα, τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά: «Αγάπη μου, χίλια συγγνώμη που δεν ήρθα στο ραντεβού μας, αλλά προέκυψε μια έκτακτη σύσκεψη και δεν είχα μπαταρία». Εκείνη δυσανασχετεί: «Θα μπορούσες να με ενημερώσεις». Ο Ταρίκ επιμένει: «Εχεις δίκιο, συγγνώμη! Γύρνα σπίτι και σε λίγο θα έρθω κι εγώ και σου υπόσχομαι πως σύντομα θα κανονίσουμε πάλι ένα δείπνο οι δυο μας». Οταν το κλείνουν, η Ράνα λέει στη Χουμεϊρά: «Σου το είπα, δεν σε απατάει ο Ταρίκ! Είσαι έγκυος και οι ορμόνες σου έχουν επηρεαστεί! Ηρέμησε και θα δεις πως έχεις άδικο για εκείνον». Η Χουμεϊρά φεύγει και στη συνέχεια η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να φύγει και εκείνος. Ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους.

Ο Εμιρχάν φοβάται πολύ που δεν έχουν κάποιον να τους προστατέψει από τους κλέφτες και ξεσπάει την αγωνία του με επιθετικότητα στη μητέρα του. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πώς νιώθει αλλά στεναχωριέται και η Μελέκ της συμπαραστέκεται. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεϊγιά. Οι δύο νέοι έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά κανείς τους δεν τα ομολογεί. Η Βιλντάν τους βλέπει μαζί και ενημερώνει την Παρλά.

Καρέ-καρέ το σατανικό σχέδιο της Παρλά

Elif νέα επεισόδια

Λίγο πριν ο Κερέμ πει στη Σουρεϊγιά πως την αγαπάει, η Παρλά εισβάλλει στο δωμάτιο με πληγές στο κεφάλι της και σκισμένα ρούχα: «Παρλά, τι έπαθες;», τη ρωτάει εκείνος και την αγκαλιάζει. «Μου επιτέθηκε, Κερέμ! Δεν θα με αφήσει ποτέ ήσυχη», φωνάζει με κλάματα η κοπέλα και ο Κερέμ γίνεται έξαλλος. Φεύγει από το σπίτι για να πάει να βρει τον νεαρό και να του δώσει ένα μάθημα. Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως η Βιλντάν της είχε τηλεφωνήσει για να της πει για το δήθεν μονόπετρο που πήρε ο Κερέμ στη Σουρεϊγιά και εκείνη αρπάζει μια πέτρα και χτυπάει μόνη της το κεφάλι της, ενώ ανακατεύει τα μαλλιά της και σκίζει τα ρούχα της για να φανεί πειστική.

Η Χουμεϊρά, η Σουρεϊγιά και η Βιλντάν βοηθούν την Παρλά και φροντίζουν τις πληγές της. Βέβαια η Βιλντάν γνωρίζει πως η ιστορία της επίθεσης είναι ένα ψέμα και καλεί τον Τσαγκλάρ για να τον ειδοποιήσει να κρυφτεί γιατί ο Κερέμ τον αναζητεί. Η Ματσιντέ ζητάει από την Παρλά να μείνει μαζί τους στην έπαυλη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις μόνη σου στο σπίτι τώρα που λείπουν οι γονείς σου, θα μείνεις εδώ», και αυτό ακριβώς ήθελε και η Παρλά ώστε να είναι συνεχώς κοντά στον Κερέμ.

Οι άντρες του Ταρίκ πηγαίνουν στο μαγαζί της Τουλάι και ζητούν βοήθεια από τον Βεϊσέλ για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το αυτοκίνητό τους. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και λέει στην Παρλά πως έκανε μήνυση εναντίον του Τσαγκλάρ στην αστυνομία. Εκείνη πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι: «Γιατί Κερέμ; Μην το κάνεις σε παρακαλώ! Αν το μάθει θα μας σκοτώσει όλους! Είναι επικίνδυνος», φωνάζει, αλλά εκείνος την καθησυχάζει πως δεν θα συμβεί τίποτα, ενώ της λέει να ετοιμαστεί για να πάνε σε ιατροδικαστή να κάνει αναφορά για τα τραύματά της. Εκείνη αρνείται και λέει συνέχεια πως φοβάται. Ολοι πάνε στο σαλόνι και η Χουμεϊρά μένει μαζί της και τότε εκείνη κάνει πως δήθεν παθαίνει νευρικό κλονισμό και αρχίζει να ουρλιάζει κάνοντας πως τάχα βλέπει μπροστά της τον Τσαγκλάρ. «Μήπως να πάτε αργότερα;», λέει η Χουμεϊρά στον Κερέμ, αλλά εκείνος επιμένει πως πρέπει να πάνε τώρα γιατί διαφορετικά, χωρίς την έκθεση του γιατρού, ο Τσαγκλάρ μπορεί να κάνει μήνυση στην Παρλά για συκοφαντική δυσφήμιση. Τελικά αφήνουν την κοπέλα μόνη της να ξεκουραστεί, αλλά εκείνη ξέρει πως το έχει παρατραβήξει και στέλνει ένα μήνυμα στον Τσαγκλάρ να μείνει στο σπίτι ενός φίλου του για λίγο καιρό!

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί

TAGS