Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος - Σε θανάσιμο κίνδυνο ο...

Ο Δημήτρης στα ίχνη των απαγωγεών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος - Σε θανάσιμο κίνδυνο ο...

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Ήλιος και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μετά το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας η Σοφία τρέμει για τη ζωή του άντρα της και είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ο Δημήτρης ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό του και δεν θα ησυχάσει αν δεν τον βρει.

Η έκρηξη στο γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης έχει δημιουργήσει μια σκηνή τρόμου. Τραυματίες παντού, ανάμεσά τους και ο Φίλιππος που δεν καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. Ομως, αυτό το τραγικό συμβάν δεν είναι το μόνο που έχει να διαχειριστεί ο Λαϊνάς. Ο συνεργάτης του ο Χρήστος αγνοείται και κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται. Η γυναίκα του η Σοφία, έντρομη λίγο πριν σκάσει η βόμβα, τον είχε ενημερώσει: «Δεν βρίσκω τον Χρήστο. Του τηλεφωνώ συνεχώς αλλά δεν απαντά». Ο Δημήτρης είχε προσπαθήσει να την καθησυχάσει καθώς είχε ενημέρωση ότι έχει πάει στον πατέρα του για ένα θέμα υγείας που προέκυψε.

«Οχι, μίλησα με τους γονείς του. Είναι μια χαρά και δεν είναι εκεί», του είχε απαντήσει εκείνη και τότε συνέβη η μοιραία έκρηξη. Ο Δημήτρης λοιπόν μέσα από όλα αυτά τα συντρίμμια, έχει να διαχειριστεί πολλά ζητήματα. Τον θάνατο του Φίλιππου, τον θρήνο της γυναίκας του, των παιδιών του φίλου του και της συντρόφου του Διώνης, αλλά και να βρει ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την εγκληματική ενέργεια, οι οποίοι είναι οι ίδιοι που έχουν απαγάγει τον Χρήστο. Ο βοηθός του δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η αγωνία του κορυφώνεται.

Το σωτήριο τηλεφώνημα

Ήλιος  αποκλειστικό ρεπορτάζ

Η Σοφία είναι σε απόγνωση. Δεν ξέρει αν ο άντρας της είναι ζωντανός ή πεθαμένος. «Πάω να τρελαθώ. Δημήτρη, τι συμβαίνει;». Εκείνος με απολογητική διάθεση της εξηγεί: «Τον είχα στείλει να τσεκάρει την ασφάλεια για τον γάμο. Δεν μιλήσαμε από τότε. Πήρα ένα τηλεφώνημα ότι φεύγει εκτάκτως για να πάει στον πατέρα του. Δεν φαντάστηκα...». Την ίδια ώρα ο Χρήστος βρίσκεται στα χέρια του Νεκτάριου, του αστυνομικού που ήρθε από την Κρήτη για να βοηθήσει στην υπόθεση του Μανώλη για τα κλοπιμαία. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι πίσω από την έκρηξη, τη δολοφονία του συντρόφου της Ελένης, τον θάνατο του Φίλιππου αλλά και των απειλών εναντίον της Αλίκης και του ίδιου του Δημήτρη κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος και είναι αστυνομικός.

Ο Νεκτάριος κρατά τον Χρήστο που είναι σε λιπόθυμη κατάσταση με ένα περίστροφο στο κεφάλι. «Πες αντίο», σχεδόν μονολογεί κυνικά. Είναι έτοιμος να τον εκτελέσει. Δεν θέλει να υπάρχουν μάρτυρες. Ομως, ένα τηλεφώνημα τον σταματά. Πρέπει να επιστρέψει στο τμήμα. Ο Δημήτρης με τη σειρά του δίνει εντολές. «Ελέγξτε κάθε κάμερα ασφαλείας. Δείτε όλες τις κινήσεις του Χρήστου. Προσέξτε με ποιον μίλησε και ποιος τον πλησίασε. Το παραμικρό στοιχείο έχει μεγάλη σημασία». Ο Λαϊνάς δεν θα ησυχάσει μέχρι να βρει τον φίλο του και να πιάσει αυτούς που δημιούργησαν αυτή την καταστροφή.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα