Ρουκ Ζουκ: Η πονηρή ατάκα που βγήκε από το στόμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Αφορμή το σκουλαρίκι που είχε παίκτρια στη γλώσσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρουκ Ζουκ: Η πονηρή ατάκα που βγήκε από το στόμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Δε σταματούν ποτέ οι viral ατάκες από τους παίκτες του Ρουκ Ζουκ. Καθημερινά, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές και μερικές φορές, οι ατάκες αυτές ακούγονται μέχρι και από την ίδια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε το σκουλαρίκι που είχε στη γλώσσα μία διαγωνιζόμενη. Η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και της είπε την πιο πονηρή ατάκα, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε έκανε το κοινό να κλάψει. Αμέσως το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η επική ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ

«Σου αρέσει να έχεις κάτι να παίζεις στο στόμα σου», είπε η παρουσιάστρια.

Μόλις το είπε η Ζέτα Μακρυπούλια, όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια. Δεν το σκέφτηκε ή απλά ήθελε να πειράξει την παίκτρια που είχε μπροστά της; Η ίδια πάντως δεν… μάσησε καθόλου και της απάντησε αναλόγως!

Στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια μας άφησε άφωνους με την ατάκα της σε παίκτρια για το σκουλαρίκι στη γλώσσα…

Το μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του για τα επόμενα δύο χρόνια με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποτελεί μία από τις σταθερές του καναλιού και όχι άδικα αφού καθημερινά σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1.»

Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωση ΑΝΤ1