Διήμερο θρίλερ με τα νέα επεισόδια της σειράς Elif (12-13/7) - Τι συμβαίνει

Η Παρλά θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διήμερο θρίλερ με τα νέα επεισόδια της σειράς Elif (12-13/7) - Τι συμβαίνει

Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα να έκλεισε ήρεμα για την σειρά Elif αλλά η νέα ξεκινά φέρνοντας τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό κοινό!

Το Youweekly.gr έχει τις περιλήψεις των δυο πρώτων επεισοδίων για Δευτέρα 12/7 και Τρίτη 13/7 και... πιστέψτε μας, είναι καταιγιστικές!

Τα νέα επεισόδια της σειράς Elif

Δευτέρα 12/7 - 881

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τους άντρες του Ταρίκ στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο τους δεν έχει τίποτα αλλά το σχέδιο τους είναι να απομακρύνουν τον Βεϊσέλ από το μαγαζί του. Ο Κερέμ πείθει την Παρλά να πάνε στο νοσοκομείο. Η Παρλά θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και ψάχνει τρόπο για να τα καταφέρει γιατί ξέρει πως μόλις ο γιατρός δει την πληγή της θα καταλάβει το ψέμα της. Πριν εξετάσει ο γιατρός την Παρλά, η κοπέλα υποκρίνεται ότι παθαίνει νευρική κρίση και έτσι ο γιατρός κάνει την έκθεσή του χωρίς να την εξετάσει.

Ο Βεϊσέλ βοηθάει τους άντρες του Ταρίκ με το αυτοκίνητό τους και ένας από αυτούς προσπαθεί να τον μαχαιρώσει ενώ δεν τον βλέπει. Οι συνεργάτες του όμως τον σταματάνε και του λένε πως δεν έχουν πάρει ακόμα τέτοια εντολή από τον Ταρίκ και πρέπει να περιμένουν.

Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ανησυχεί για τον Βεϊσέλ γιατί δεν της άρεσαν καθόλου οι άντρες, που έχει πάει να βοηθήσει. Η Σουρεγιά εξηγεί στην Ελίφ πως η Παρλά αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ο Κερέμ τη βοηθάει. Η Ελίφ της απαντάει πως αφού είναι μαζί της ο Κερέμ όλα θα πάνε καλά και θα είναι ασφαλής. Η Σουρεγιά ανησυχεί για την Παρλά. Αναρωτιέται πως αισθάνεται ο Κερέμ για όλα όσα συμβαίνουν.

Δεν ξέρει αν τη βοηθάει επειδή είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο. Αναρωτιέται επίσης τι ήθελε να της πει ο Κερέμ πριν εισβάλει η Παρλά στο δωμάτιο. Ο Κερέμ ανησυχεί για την Παρλά αλλά θέλει να μιλήσει και στη Σουρεγιά. Ξέρει πως ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την απόφαση της Σουρεγιά γιατί δεν θέλει να φύγει για την Αγγλία και να τη χάσει…

Τρίτη 13/7 - 882

Η Παρλά μένει στον ξενώνα της έπαυλης και συνεχίζει να παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο Τσαγκλάρ της τηλεφωνεί και εκείνη τον ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις και του ζητάει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους ζητάει να μιλήσουν με τον Βεϊσέλ και να πάρουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη και ο Κερέμ τον ενημερώνει για το τι συνέβη στην Παρλά. Ο Ταρίκ υποκρίνεται ότι λυπάται για την κοπέλα αλλά στη συνέχεια την κατακρίνει αφήνοντας να εννοηθεί πως η Παρλά δεν μπορεί να είναι τόσο αθώα όσο θέλει να παρουσιάζεται. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια διαφωνούν μαζί του και τον επιπλήττουν.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά τον ακολουθεί αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Η Χουμεϊρά τον ρωτάει αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του αλλά ο Ταρίκ έχει βαρεθεί τη ζήλια της και φεύγει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Η Βιλντάν παίζει με τα νεύρα της Σουρεγιά καθώς της λέει πως ο Κερέμ είναι στο δωμάτιο της Παρλά και τη φροντίζει. Συνεχίζει λέγοντας πως η Παρλά είναι πολύ τυχερή, που έχει στη ζωή της τον Κερέμ. Η Σουρεγιά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της.

Elif νέα επεισόδια 12/7

Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως δεν θα της επιτρέψει να παντρευτεί τον Τζεμ. Η Ράνα συνεχίζει να παίζει μαζί του το επικίνδυνο παιχνίδι της. Ο Ταρίκ καλεί τους άντρες του και τους ζητάει να αφήσουν τον Βεϊσέλ και να ασχοληθούν με τον Τζεμ. Ο Ταρίκ είναι τόσο εξοργισμένος με τον επικείμενο γάμο της Ράνα, που σε αυτή τη φάση δεν τον ενδιαφέρει καν η Μελέκ. Η Παρλά ευχαριστεί τον Κερέμ για όλα όσα κάνει για εκείνη και τον αγκαλιάζει. Η Σουρεγιά τους βλέπει και πιστεύει πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στον Κερέμ και την Παρλά.