Από τον ALPHA πήγε MEGA - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

"Το MEGA καλωσορίζει..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τον ALPHA πήγε MEGA - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα που έριξε το κλάμα της ζωής του στον αέρα του ALPHA την στιγμή που η Ναταλία Γερμανού τον αποχαιρετούσε από την ομάδα της και το απέναντι κανάλι, το Mega, μόλις τον ανακοίνωσε επίσημα στο δυναμικό του!

Ο λόγος φυσικά για τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό.

Η ανακοίνωση του Mega για τον Κώστα Τσουρό

MEGA  Τσουρός

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό του.

Επικοινωνιακός, με ευθύ λόγο, καυστικό σχόλιο και τεκμηριωμένη άποψη, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα ενισχύσει περαιτέρω, με την εμπειρία και την αμεσότητά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA καλωσορίζει τον Κώστα Τσουρό και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Το βιογραφικό του Κώστα Τσουρού

Ο Κώστας Τσουρός έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1982. Kατάγεται από την Σκιάθο και την Ζαγορά του Πηλίου. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της στην ΕΡΤ.

Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του.
Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013

Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων.

Ξαφνικά του έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ».

Παράλληλα συμμετείχε και στο Danding with the Stars του ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Τσουρός βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" στον ALPHA.