Ο Γιατρός: Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα σε Φερμάν - Μπελίζ μετά τον χωρισμό τους

«Δεν θα σε αφήσω να πάρεις το παιδί»! Ο άγριος τσακωμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα σε Φερμάν - Μπελίζ μετά τον χωρισμό τους

Δεν θα ανταλλάξουν μόνο βαριά λόγια που θα οδηγήσουν στον χωρισμό τους, αλλά ο Φερμάν και η Μπελίζ είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ακόμα και σε δίκη για την επιμέλεια του παιδιού στον Γιατρό! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Φερμάν γνωρίζει από την αρχή που έκανε σχέση με την Μπελίζ πως εκείνη δεν ονειρεύεται να παντρευτεί και να κάνει οικογένειά! Αλλωστε αυτό είχε φανεί και μετά τον θάνατο της Κιβιλτζίμ, όπου η Μπελίζ είχε αρνηθεί να αναλάβει την επιμέλεια της Λεϊλά και είχε δώσει το μωρό για υιοθεσία! Ομως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω και πήρε ξανά το παιδί, κάνοντας τον Φερμάν, που θέλει να κάνει οικογένεια, ευτυχισμένο! Ετσι ένα βράδυ, κόντρα στα θέλω της Μπελίζ, επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο και βρίσκει τη σύντροφό του έξω να πετάει τα σκουπίδια. Την ώρα που ο Αλί βρίσκει και πάλι τον έρωτα μετά το χωρισμό του.

Εκείνος τη ρωτάει αυθόρμητα: «Θέλεις να παντρευτούμε;», και εκείνη απαντάει αρνητικά: «Οχι, Φερμάν! Οχι με αυτόν τον τρόπο! Νομίζω αξίζω να έχω καλύτερη μεταχείριση! Λουλούδια, κεριά, δείπνο, δαχτυλίδι...». Εκείνος την κοιτάζει απογοητευμένος και μπαίνει στο σπίτι. Εκείνη τρέχει πίσω του θυμωμένη: «Μη συμπεριφέρεσαι σαν να έκανα κάτι λάθος! Θέλεις να παντρευτούμε επειδή έχουμε δουλειά, σπίτι και παιδί; Ωραία αγάπη είναι αυτή! Ο πατέρας μου έκανε στη μητέρα μου πρόταση γάμου στο Παρίσι, Φερμάν! Στο Παρίσι! Οχι την ώρα που πέταγε τα σκουπίδια».

Ο Φερμάν της απαντάει: «Δεν μπορώ να σου προσφέρω τη ζωή που είχαν οι γονείς σου και βλέπω ότι πολλές φορές αυτό μου ζητάς να κάνω! Το νιώθω! Καταλαβαίνω, είχες μια οικογένεια καλύτερης κοινωνικής τάξης και καλύτερης μόρφωσης, όμως εμένα ο πατέρας μου έκανε πρόταση γάμου στη μητέρα μου σε μια καφετέρια και ξέρεις κάτι, μου έλεγε πάντα ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της».

Ο Γιατρός χωρισμός Φερμάν Μπελίζ

Η Μπελίζ αντιδράει: «Δεν είμαι έτσι, δεν υπολογίζω έτσι τους ανθρώπους! Με αδικείς». Ο Φερμάν της απαντάει: «Υπάρχει η κοινωνική διαφορά μεταξύ μας, δεν το βλέπεις κι εσύ; Εγώ είμαι αυθόρμητος που ήθελα να σου κάνω πρόταση γάμου εκείνη την ώρα που πέταγες τα σκουπίδια! Ομως φαίνεται πως δεν αξίζεις αυτή την αγάπη», της λέει και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Βέβαια, στη σειρά έχουμε και άλλον χωρισμό.

Η κόντρα μόλις άρχισε ανάμεσα σε Φερμάν - Μπελίζ στον Γιατρό

Ο Τανζού αποφασίζει να κάνει επικεφαλής του χειρουργείου τη Φερντά και όχι τον Φερμάν, ο οποίος ήταν και ο επικρατέστερος για τη θέση αυτή, και εκείνος πάει να βρει την Μπελίζ, την οποία κατηγορεί πως πάρθηκε αυτή η απόφαση επειδή χώρισαν. «Θέλεις να με τιμωρήσεις; Γι’ αυτό μου το έκανες αυτό;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει ειρωνικά: «Για να δούμε αν μπορείς να σταθείς σωστός χειρούργος χωρίς τη δική μου βοήθεια».

Ο Φερμάν εκνευρίζεται: «Πιστεύεις πως είμαι καλός γιατρός εξαιτίας σου; Είμαι ο καλύτερος χειρουργός και το ξέρουμε όλοι αυτό! Αναρωτιέμαι από πότε έγινες τόσο κακιά!» και φεύγει αφήνοντάς τη στενοχωρημένη. Ωστόσο η κατάσταση ανάμεσα στον Φερμάν και την Μπελίζ φτάνει στα άκρα όταν εκείνος ζητάει να έχει τη Λεϊλά μερικές μέρες μαζί του και εκείνη αρνείται: «Δεν θα δεχτώ το παιδί να μένει σε ξενοδοχείο! Αξίζει κάτι καλύτερο», επιμένοντας να του μιλάει σκληρά εφόσον εκείνος θεωρεί πως απέχουν κοινωνικά!

Ο Φερμάν ανεβαίνει στο δωμάτιο του παιδιού και εκείνη τρέχει πίσω του: «Δεν θα σε αφήσω να πάρεις το παιδί», του φωνάζει και εκείνος την κοιτάζει σαστισμένος: «Φωτογραφία ήθελα να τη βγάλω! Πίστευες ότι θα έπαιρνα το παιδί; Μπελίζ, τι έχεις πάθει; Να γνωριστούμε ξανά, είμαι ο Φερμάν! Ο Φερμάν!», λέει και φεύγει από το σπίτι. Την επόμενη μέρα, η Μπελίζ πάει στο γραφείο του και του δίνει μια κάρτα από δικηγόρο: «Θα σου χρειαστεί! Θα κάνω αίτηση για την επιμέλεια της Λεϊλά! Δεν έμεινε τίποτε άλλο πια». Εκείνος κοιτάζει σαν χαμένος...