Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Ο Νικήτας επιστρέφει - Σε σοκ η Λυδία

Αποκλειστικό για τη νέα σεζόν

Ήλιος: Ο Νικήτας επιστρέφει - Σε σοκ η Λυδία
TV24 24.07.2021 15:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Ήλιο, ο ξαφνικός χαμός του Φίλιππου έχει διαλύσει τη Λήδα και τον Πέτρο. Ο Νικήτας, νιώθοντας τον πόνο της γυναίκας που ερωτεύτηκε, παίρνει μια απόφαση που μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Νικήτας έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού πλέον δεν είναι κυνηγημένος από την αστυνομία και μπορεί να ζει μια ήσυχη ζωή. Η βοήθεια που προσέφερε στις αρχές για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα αρχαιοκαπήλων ήταν πολύτιμη. Η Αθηνά, ως εισαγγελέας, κράτησε τον λόγο της. Ο Νικήτας αποφυλακίστηκε και πλέον ζει στην Αθήνα με νέα ταυτότητα και υπό την προστασία της αστυνομίας καθώς η μαφία τον θεωρεί νεκρό.

Η ζωή του αρχίζει να μπαίνει σε μια τάξη και το γεγονός ότι η Λήδα, η μόνη γυναίκα που τον αγάπησε γι’ αυτό που είναι, τον εμπιστεύτηκε και τον πίστεψε, πηγαίνει στην Αθήνα να τον βρει για να ζήσουν τον έρωτά τους, αφήνοντας πίσω την οικογένειά της, τον κάνει ευτυχισμένο.

Ομως ο Νικήτας θα μάθει σύντομα ότι η ευτυχία είναι μόνο στιγμές. Η Λήδα του τηλεφωνεί με κλάματα. «Νικήτα; Εγινε κάτι τρομερό. Μια έκρηξη. Ο Φίλιππος... Είναι νεκρός». Εκείνος σοκάρεται. «Ηρέμησε», της λέει αλλά εκείνη συνεχίζει: «Δεν θα έρθω. Πρέπει να μείνω κοντά στον Πέτρο. Με έχει ανάγκη», του ανακοινώνει. «Καταλαβαίνω», της απαντάει εκείνος.

Το ρίσκο και ο κίνδυνος στον Ήλιο

Ο Νικήτας βλέπει για μια ακόμη φορά το σκληρό πρόσωπο της ζωής και τα όνειρά του να γκρεμίζονται. Επιπλέον δεν μπορεί να ησυχάσει ξέροντας ότι η αγαπημένη του υποφέρει τόσο πολύ κι εκείνος δεν είναι κοντά της για να την παρηγορήσει και να τη βοηθήσει. Η θέση του είναι δύσκολη.

Πρέπει να μείνει μακριά από την Καβάλα. Πλέον η μαφία τον θεωρεί νεκρό και επ’ ουδενί δεν πρέπει να εμφανιστεί ξανά στην πόλη όπου μπορεί κάποιοι να τον αναγνωρίσουν. Το δίλημμα είναι μεγάλο. Δεν ξέρει τι να κάνει. Να καταστρέψει αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε; Ομως, από την άλλη, πώς μπορεί να αφήσει τη Λήδα μόνη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή; Ο Νικήτας παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

Ήλιος Λήδα τρίτη σεζόν

«Θα πάω και ό,τι γίνει. Με χρειάζεται», μονολογεί. Και πράγματι, δεν μένει στα λόγια. Μεταμφιέζεται και ταξιδεύει με τα νέα του στοιχεία. Μόλις φτάνει στην Καβάλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη βρει με την ελπίδα ότι δεν θα τον αναγνωρίσει κανείς. Την ψάχνει προσεκτικά στους θαλάμους και τελικά τη βλέπει.

Η Λήδα, σαν από ένστικτο, γυρίζει προς το μέρος του. Οι ματιές τους συναντιούνται. «Νικήτα;», ψιθυρίζει. Εκείνος την παίρνει και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο. «Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός;», τον ρωτάει η κοπέλα. «Δεν μπορούσα να μείνω μακριά σου», της λέει και τη φιλάει. Πλέον ο Νικήτας έχει θέσει τα πάντα σε κίνδυνο για την αγαπημένη του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Μαριάνθη αγνοείται - Σε απόγνωση οι γονείς της

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Σοφία σε απόγνωση για τον Χρήστο!

Share