Κι άλλος παίκτης του Survivor 4 μετά τον Κατσούλη έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή Love it

Σας πάει κάπου το μυαλό; Και δεν είναι η Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι άλλος παίκτης του Survivor 4 μετά τον Κατσούλη έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή Love it

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΙ για να προλάβουν να «κλείσουν» τους νέους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου για την επόμενη σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Χατζηδάκη από την εκπομπή Love it -έπειτα από δική του επιλογή- και ο Μάνος Μαγιάτης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συζητά με άλλο κανάλι για να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν.

Η Μάρτζυ Λαζάρου, που βρίσκονταν στο πάνελ και την περσινή σεζόν, παραμένει με διπλό ρόλο στην εκπομπή, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού θα αναλάβει και χρέη βοηθού αρχισυντάκτη από την επόμενη σεζόν. Την άλλη εβδομάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα γίνουν δοκιμαστικά για τους νέους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου μπροστά στις κάμερες, τα ονόματα κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό η νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών με πολυετή πείρα στην ψυχαγωγία, Γιώτα Σπανού.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σάκης Κατσούλης ο νικητής του Survivor είναι το μεγάλο φαβορί για μια θέση στον καναπέ του Love It ενώ πρόταση έχει δεχθεί και ο ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Στο τιμόνι της εκπομπής παραμένει ο Νίκος Σερεμετάκης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάγεται από την Πάτρα και έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Είναι fashion designer. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.