Elif - αποκλειστικό σοκ: Η Χουμεϊρά πιάνει στα πράσα Ταρίκ - Ρανά και αποβάλλει!

Θρήνος για το μωράκι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - αποκλειστικό σοκ: Η Χουμεϊρά πιάνει στα πράσα Ταρίκ - Ρανά και αποβάλλει!

Τον πιο αβάσταχτο πόνο που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος βιώνει η Χουμεϊρά στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Elif, η οποία χάνει το μωρό που περίμενε λίγο πριν το γεννήσει, ενώ νωρίτερα σοκαρισμένη ανακάλυψε την απιστία του Ταρίκ και της Ράνα.

Η Χουμεϊρά, η οποία εδώ και πολύ καιρό υποψιάζεται τον Ταρίκ ότι την απατάει, αποφασίζει να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και να του δείξει πως δεν είναι η γυναίκα που ήξερε και την έκανε ό,τι ήθελε! Είναι αποφασισμένη να μην κάνει άλλο την καλή στον άντρα της και πάνω σ’ έναν καβγά τους, εκείνη του λέει:

Ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου

«Χάρη σ’ εμένα και στα δικά μου λεφτά είσαι ό,τι είσαι! Δικές μου είναι οι μετοχές και δική μου η περιουσία! Οπότε θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ και ναι, θα μου δίνεις αναφορά πού πας και τι κάνεις! Είμαι η γυναίκα σου». Ο Ταρίκ προσβάλλεται με τα λόγια της και αποφασίζει να την εκδικηθεί και έτσι με δόλιο τρόπο καταφέρνει να πάρει στο δικό του όνομα τις δικές της μετοχές της εταιρείας. Στο μεταξύ κανονίζει με τη Ράνα όλα τα διαδικαστικά προκειμένου να φύγουν στο εξωτερικό να ζήσουν μακριά απ’ όλους και απ’ όλα τον έρωτά τους, ενώ η αστυνομία τον αναζητεί καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Μουσταφά, του συνεργάτη της Ματσιντέ. Αφού κλέβει όλα τα λεφτά της Ματσιντέ από το χρηματοκιβώτιο, στη συνέχεια φεύγει κρυφά από την έπαυλη. Κρύβεται σ’ ένα παλιό σπίτι και τηλεφωνεί στη Ράνα να πάει να τον βρει, ενώ η Χουμεϊρά που δεν ξέρει το παραμικρό, κατευθύνεται στο σπίτι της «φίλης» της. Της τηλεφωνεί και η Ράνα της λέει:

«Δυστυχώς, δεν είμαι στο σπίτι μου», χωρίς να ξέρει πως η Χουμεϊρά είναι κρυμμένη και τη βλέπει! Η Ράνα φεύγει να πάει να βρει τον Ταρίκ στο μέρος όπου κρύβεται και η Χουμεϊρά την ακολουθεί. Το σοκ το μεγάλο όμως θα το ζήσει όταν δει τον Ταρίκ να βγαίνει από το σπίτι και να αγκαλιάζει τη Ράνα! Η Χουμεϊρά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και αρνείται να πιστέψει όσα είδε!

Το τελειωτικό χτύπημα για την Χουμεϊρά

Elif  αποβάλλει η Χουμεϊρά

Ο Ταρίκ με τη Ράνα φεύγουν και η Χουμεϊρά τους ακολουθεί και στο αυτοκίνητο κλαίει και θυμάται όλες τις φορές που το παράνομο ζευγάρι της έλεγε ψέματα. «Σε έκανα φίλη μου και εσύ πήγες με τον άντρα μου! Κι εσύ τι σόι άντρας είσαι; Δεν σεβάστηκες ούτε το μωρό μας! Το μωρό μας», μονολογεί ουρλιάζοντας μέχρι που κάποια στιγμή νιώθει έναν έντονο πόνο στην κοιλιά της και σταματάει στην άκρη με το αμάξι και ζητάει βοήθεια!

Στο μεταξύ η Ματσιντέ ανησυχεί για εκείνη καθώς δεν έχει δώσει σημάδια ζωής και το κινητό της είναι κλειστό. Ο Κερέμ αρχίζει να την ψάχνει παντού, να τηλεφωνεί ε όλες τις φίλες της, αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα! Μέχρι που το πρωί δέχονται ένα τηλεφώνα από το νοσοκομείο και πάνε εκεί! Η Χουμεϊρά ξυπνάει και πιάνει την άδεια κοιλιά της: «Το μωρό μου πού είναι;», φωνάζει και η μητέρα με τον αδελφό της προσπαθούν να την ηρεμήσουν όταν η γιατρός τούς λέει:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, δυστυχώς χάσαμε το μωρό». Μετά από μερικές μέρες, η Χουμεϊρά αποφασίζει να μπει στο παιδικό δωμάτιο και νιώθει να καταρρέει! Εκανε τόσα όνειρα και όλα έγιναν εφιάλτης για εκείνη! Αρχίζει να πετάει τα ρούχα κάτω, να διαλύει το δωμάτιο και να σπάει τα πράγματα! Οι δικοί της άνθρωποι τρέχουν κοντά της, αλλά εκείνη υποφέρει: «Η ψυχή μου καίγεται! Είμαι τόσο άδεια, δεν θέλω να ζω», λέει αγκαλιάζοντας το υπερηχογράφημα του μωρού που δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της...

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα

TAGS