Ο Γιατρός: Η Ναζλί μένει έγκυος!

Η μεγάλη αγωνία του Αλί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Η Ναζλί μένει έγκυος!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Αλί και η Ναζλί στον Γιατρό, που μαθαίνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι! Όμως η ευτυχία αυτή κρύβει και φόβους για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το ίδιο το μωρό, αλλά και πώς θα αντεπεξέλθουν οι γονείς!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Αντίλ συνήθιζε να λέει στον Αλί πως «η αγάπη θα μας σώσει» και να που τελικά με την αγάπη ο νεαρός γιατρός κατάφερε σιγά-σιγά να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που του έβαζε η ασθένειά του! Ο Αλί, που λατρεύει τη Ναζλί και την εμπιστεύεται όσο κανέναν, για να μην τη χάσει ξανά, αποφασίζει να καταπολεμήσει τις φοβίες του και να μπορέσει να σταθεί δίπλα της σαν αληθινός σύντροφος. Η αρχή γίνεται με το να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι μ’ εκείνη και για πρώτη φορά να αρχίσουν να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι.

Σταδιακά, ο απλός ύπνος με απόσταση μεταξύ τους μετατρέπεται σε μια αγκαλιά και κάθε μέρα μετράνε την ώρα που γίνεται όλο και περισσότερη, μέχρι που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά έρωτα. «Η ζωή είναι όμορφη και μικρή για να χάσω στιγμές μαζί σου! Θέλω να ξεπεράσω όλους μου τους φόβους για εσένα, γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σου», λέει στη Ναζλί, τη φιλάει και κλείνει τα φώτα, ενώ σε κώμα θα πέσει και ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς.

Η είδηση της εγκυμοσύνης & οι φόβοι του Αλί στον Γιατρό

Ο Φερμάν δέχεται πρόταση από άλλο νοσοκομείο και προτείνει στον Αλί να τον ακολουθήσει. Η Ναζλί στενοχωριέται, αλλά ξέρει πως η απόφαση είναι του Αλί και πως μόνο εκείνος μπορεί να επιλέξει τι θα κάνει στην καριέρα του.

Οταν ο Αλί ανακοινώνει στη Ναζλί πως θα ακολουθήσει τον Φερμάν, εκείνη τον σοκάρει με την ανακοίνωσή της: «Είμαι έγκυος». Και οι δύο δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και έχουν ο καθένας τους φόβους του. «Δεν μπορώ να το κάνω! Μου έρχεται ο μπαμπάς μου στο μυαλό και δεν θέλω να γίνω σαν εκείνον», λέει στη Ναζλί και εκείνη του απαντάει:

«Κι εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω μάνα, αλλά δεν είσαι σαν τον μπαμπά σου! Ηρθε ο καιρός να κλείσεις όλους τους παλιούς λογαριασμούς με το παρελθόν και να προχωρήσεις». Στη συνέχεια η Ναζλί μιλάει με τις Ατσελιά, Σελβί και Γκιουλίν και τους ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, αλλά μιλάει και για τους φόβους της: «Εγιναν όλα πολύ γρήγορα! Φοβάμαι... Κι αν είναι και το μωρό αυτιστικό;

Γιατρός Ναζλί έγκυος

Θα μπορέσω να τα βγάλω πέρα;». Ωστόσο τους φόβους της διαλύει η συζήτηση που κάνει με τον Φερμάν, που της τονίζει τα δεκάδες θετικά που έχει ο Αλί. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστικό, ωστόσο το μαθαίνουν όλοι στο νοσοκομείο και δίνουν στην κοπέλα συγχαρητήρια. Στη συνέχεια η Ναζλί συναντάει τον Αλί στην ταράτσα του νοσοκομείου και της λέει: «Κι αν δεν μπορέσω να το πάρω αγκαλιά και με χρειάζεται; Δεν ξέρω, Ναζλί, φοβάμαι», και εκείνη του απαντάει:

«Μα, κοίταξε! Με αγγίζεις πλέον, έχεις ξεπεράσει αυτούς τους φόβους! Θα γίνεις ένας τέλειος πατέρας». Ο Αλί χαμογελάει και της απαντάει: «Κι εσύ θα γίνεις τέλεια μάνα». Και κάπως έτσι αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό...