Δύσκολο καλοκαίρι για την Νίκη Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολο καλοκαίρι για την Νίκη Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το OPEN

Δίνουν και παίρνουν οι αποχωρήσεις από το OPEN αυτό το καλοκαίρι! Μια από αυτές ήταν και εκείνη της της Νίκης Λυμπεράκη. «Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της», έγραψε πριν μερικές εβδομάδες το κανάλι για την αποχώρηση της,

Ενώ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας. Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

 Δίχως τέλος οι αποχώρησεις από το Open

Το δύσκολο καλοκαίρι της Νίκης Λυμπεράκη

Μετά ωστόσο την αποχώρηση της από το OPEN, η Νίκη Λυμπεράκη φαίνεται πως περνάει ένα σχετικά δύσκολο καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, θολό παραμένει προς ώρας το τοπίο σχετικά με την συνεργασία της με την ΕΡΤ.

Η ανεπίσημη κρούση που της είχε γίνει, αφορούσε όχι την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά μια εβδομαδιαίας συχνότητας ενημερωτική εκπομπή με σημαντικούς καλεσμένους.

Άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην ΕΡΤ έχουν υπογραμμίσει την εμφανή έλλειψη ενός προσώπου στην κρατική τηλεόραση που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Νίκη Λυμπεράκη θα μπορούσε να είναι μια λύση. Ωστόσο αρκετοί εισηγούνται στο δίδυμο Ζούλια – Γαμπρίτσου την προώθηση ενός πιο έμπειρου στελέχους, με «γωνίες» στον λόγο του και διαχρονική επιρροή, που εκτός των άλλων θα μπορούσε να χρωματίσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.