Elif: Καρέ καρέ το τέλος της σειράς του STAR

Ακόμη ένας γάμος βάφεται με αίμα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Καρέ καρέ το τέλος της σειράς του STAR

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός (Δείτε εδώ) χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της.

Την ίδια ώρα στη γειτονιά της Μελέκ κάποιος παρακολουθεί κρυφά τη Ζουλιντέ, ενώ στη συνέχεια αυτός ο άντρας εμφανίζεται μπροστά στον Εμιρχάν. Από την άλλη ο Σαφάκ της κάνει πρόταση γάμου, αλλά η Αλέβ θα χαλάσει το όμορφο κλίμα όταν αποκαλύψει στη Λεμάν πως στο σπίτι που έφτιαξε για τον γιο της ζει η Ζουλιντέ. Εκείνη φεύγει σαν τρελή και πάει εκεί και δίνει εντολή σε κάποιους εργάτες να βγάλουν όλα τα πράγματά της έξω!

Κι ενώ ο Ταρίκ καταζητείται, η Ράνα θα είναι εκείνη που θα τον προδώσει και θα τον οδηγήσει στη σύλληψη, αφού πρώτα φροντίσει να πάρει στο όνομά της όλες τις μετοχές της Χουμεϊρά, που εκείνος με δόλιο τρόπο έκλεψε. Καθώς το παράνομο ζευγάρι ετοιμάζεται να το σκάσει, η αστυνομία εμφανίζεται στο σημείο και συλλαμβάνει τον αδίστακτο άντρα, ο οποίος καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία τίναξε όλη του τη ζωή στον αέρα ήταν αυτή που τον πρόδωσε! Τέλος, η Μελέκ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει για τη σύλληψη του Ταρίκ και καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα να φύγει με την κόρη της κρυφά την ώρα που παντρεύονται ο Κερέμ με την Παρλά.

Τι θα δείτε στην 5η σεζόν

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ELIF

001: Λίγο πριν τον γάμο, Κερέμ και Σουρεϊγιά λένε το οριστικό αντίο!

Elif τελευταίο επεισόδιο

002: Κερέμ και Παρλά πάνε στον χώρο που θα γίνει ο γάμος τους και ο κόσμος ξεσπάει σε χειροκρότημα.

003: Την ίδια ώρα, η Μελέκ με την Ελίφ βρίσκουν την ευκαιρία να φύγουν από την έπαυλη κρυφά!

005 : Ομως ένας από τους άντρες του Ταρίκ εμφανίζεται μπροστά τους και τις σημαδεύει με όπλο.

STAR Elif φινάλε

006: Η Παρλά έχει πει το «ναι», αλλά ο Κερέμ διστάζει...

Elif φινάλε

007: Οταν ένας πυροβολισμός προκαλεί αναστάτωση...

010: Ολοι κοιτάζουν σαστισμένοι την Παρλά να στέκεται όρθια!

Καρέ καρέ το τέλος της σειράς του STAR

011: Η τελευταία σκηνή δείχνει τη Μελέκ και την Ελίφ πεσμένες στο έδαφος!