Elif: Αποκαλύπτεται η απιστία - Τραγικές στιγμές λίγο πριν την απώλεια...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (19/8) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Αποκαλύπτεται η απιστία - Τραγικές στιγμές λίγο πριν την απώλεια...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Star, Elif μιας και η Χουμεϊρά, μετά από παρακολούθηση που θα κάνει θα ανακαλύψει πως ο Ταρίκ, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, την απατά με την Ράνα.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif

Πέμπτη 19/8 - Επεισόδιο 909

Η Βιλντάν ενοχλείται από την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν αναπτύξει η Σερσέ (Μελέκ) και η Ελίφ. Ο γιατρός της Παρλά της δίνει εξιτήριο και της ζητάει να συνεχίσει να κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της γιατί μπορεί να έχει έτσι την ευκαιρία να ξαναπερπατήσει. Η Παρλά μιλάει στον Κερέμ για το όνειρο που είδε και ήταν ντυμένη νύφη ενώ έμπαινε στην έπαυλη.

Ο Κερέμ κάνει την ίδια φαντασίωση αλλά στη θέση της Παρλά είναι ντυμένη στα λευκά η Σουρεγιά, η γυναίκα, που πραγματικά αγαπάει. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της μιλήσει και να μοιραστεί μαζί της τα προβλήματά της. Η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί λίγο πριν φτάσει σπίτι της και ενώ η Ράνα ετοιμάζεται να φύγει για να πάει να βρει τον Ταρίκ. Η Ράνα απαντάει στην κλήση της Χουμεϊρά και της λέει πως δεν είναι στην πόλη, για να την αποφύγει. Δεν ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά είναι πολύ κοντά και τη βλέπει και δεν καταλαβαίνει γιατί της είπε ψέματα.

Η Χουμεϊρά αποφασίζει να την ακολουθήσει και η Ράνα την οδηγεί, χωρίς να το ξέρει, στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα. Συνειδητοποιεί πως η Ράνα ήταν τόσο καιρό η άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως πρέπει να συναντήσουν κάποιον για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της φυγής τους και μπαίνουν στο αυτοκίνητο.

Elif νέο επεισόδιο

Η Χουμεϊρά τους ακολουθεί. Ο Ταρίκ εξηγεί το σχέδιο του στη Ράνα πως θα το σκάσουν με καράβι. Η Ράνα δεν χαίρεται με αυτή την προοπτική και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλει να φύγει με αυτόν τον τρόπο από τη χώρα.

Η Χουμεϊρά νιώθει έντονες συσπάσεις και σταματάει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, οι πόνοι της είναι αφόρητοι. Ο Κερέμ φέρνει την Παρλά στην έπαυλη και η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί. Η Ματσιντέ της υπόσχεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώθει άνετα. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως αυτός και η Παρλά σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Ματσιντέ μένει άφωνη. Η Παρλά σκέφτεται πως η Ματσιντέ δεν είναι ευχαριστημένη επειδή η νύφη της θα είναι ανάπηρη.

Η Ματσιντέ εξηγεί πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δείχνει τόσο ξαφνιασμένη και τους προειδοποιεί για τη σοβαρότητα της απόφασής τους. Όταν η Ματσιντέ μένει μόνη της με τον Κερέμ του λέει πως η ανακοίνωση του την ξάφνιασε. Δεν πιστεύει πως αγαπάει την Παρλά και πως την παντρεύεται επειδή τη λυπάται.

Ο Κερέμ λέει στη μητέρα του πως έχει πάρει την απόφασή του και αυτό δεν αλλάζει. Η Σουρεγιά ακούει τη συζήτησή τους και δεν αντέχει. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεσπάει σε κλάματα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη δεν απαντάει. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της και η Βιλντάν της λέει πως ίσως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει επειδή έχει κίνηση. Η Ματσιντέ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει…

Η Μελέκ ερωτεύεται τον άνδρα που θέλει να την δολοφονήσει

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της. Όταν φύγει όμως θα την πυροβολήσουν και θα πέσει με την Ελίφ στο έδαφος.

Elif τι θα γίνει στον 5ο κύκλο

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.

TAGS