Ανατροπή στην Elif - Το σατανικό σχέδιο της Πάρλα για να παντρευτεί τον Κερέμ

Η αποκάλυψη που θα σοκάρει το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή στην Elif - Το σατανικό σχέδιο της Πάρλα για να παντρευτεί τον Κερέμ

Στην Elif, το θαύμα έγινε και η Παρλά περπατάει! Ομως το κρύβει απ' όλους και κυρίως από τον Κερέμ, γιατί ξέρει πως αν εκείνος το μάθει, τότε θα μετανιώσει για τον γάμο τους. Ενα απρόσμενο πρόσωπο όμως γνωρίζει την αλήθεια και την εκβιάζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ολα θα αρχίσουν όταν ο Κερέμ αποκαλύψει στην αδελφή του πως η αστυνομία δεν βρήκε τον Ταρίκ και τότε εκείνη ξεσπάει, ουρλιάζει και πετάει όλα τα πράγματα του άντρας της! Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Προσπαθεί να φτάσει στο αναπηρικό αμαξίδιο, όταν συνειδητοποιεί πως καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Στη συνέχεια σηκώνεται από το κρεβάτι της και κάνει τα πρώτα της βήματα ενθουσιασμένη: «Δεν το πιστεύω! Εγινε το θαύμα! Περπατάω ξανά».

Ομως η κοπέλα αποφασίζει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Την ίδια ώρα εκείνος της αγοράζει το νυφικό ως δώρο και εκείνη ξετρελαίνεται. Την ενημερώνει πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους όπως θέλει εκείνη.

Elif spoiler τέλος σεζόν

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει γλυκό στην Παρλά και εκείνη της δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της για να την πληγώσει. Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του γάμου είναι στην έπαυλη και οι απαιτήσεις της Παρλά δεν έχουν τέλος. Εκείνη συζητάει μαζί τους και ζητάει τη γνώμη της Σουρεϊγιά. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της, αλλά θέλει να την πληγώσει. Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεϊγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο και εκείνη του λέει: «Εχει κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενη».

Ο εκβιασμός και οι απειλές του Τσαγκλάρ στην Elif

Η Παρλά περπατάει πια κανονικά, αλλά το κρατάει από όλους μυστικό, γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Τσαγκλάρ της τηλεφωνεί και της ζητάει κι άλλα χρήματα. Εκείνη του λέει πως θα τον πληρώσει, αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να την εμπιστευθεί. Η Παρλά τού ζητάει να περιμένει και πως θα μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του σύντομα. Οταν κλείνουν το τηλέφωνο, η Παρλά προσπαθεί να κάνει τη μεταφορά χρημάτων, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η υπομονή του Τσαγκλάρ εξαντλείται και της τηλεφωνεί ξανά: «Μην παίζεις μαζί μου! Ερχομαι τώρα εκεί να πάρω τα χρήματά μου», της λέει και της το κλείνει. Στη συνέχεια εκείνος πάει στην έπαυλη μεταμφιεσμένος σε κούριερ και η Βιλντάν ανοίγει την πόρτα. Ο Τσαγκλάρ της λέει πως έχει έναν φάκελο για την Παρλά που μπορεί να τον παραδώσει μόνο αν υπογράψει η ίδια. Η Βιλντάν του ζητάει να την ακολουθήσει στο δωμάτιό της.

Λίγο πριν μπουν εκείνος της λέει πως ξέχασε το στυλό του και η Βιλντάν πάει στο γραφείο του Κερέμ για να πάρει έναν. Εκεί ενημερώνει τον νεαρό για τον ερχομό του κούριερ και εκείνος κατευθύνεται προς το δωμάτιο της Παρλά. Ο Τσαγκλάρ είναι με την Παρλά στο δωμάτιό της. «Εχεις τρελαθεί τελείως; Τι κάνεις εδώ πέρα; Βγες τώρα από το δωμάτιό μου και φύγε να μη σε δει κανείς», του λέει, αλλά εκείνος επιμένει:

«Δεν πάω πουθενά αν δεν μου δώσεις λεφτά». Σύντομα ανακαλύπτει πως εκείνη περπατάει και το κρατάει κρυφό από όλους για να την παντρευτεί ο Κερέμ. Ο Τσαγκλάρ απειλεί να πει τα πάντα και η Παρλά προσπαθεί να τον σταματήσει. Του ζητάει να φύγει και εκείνος της ζητάει να του δώσει το κολιέ που φοράει. Η Παρλά του το δίνει και ο Τσαγκλάρ φεύγει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς…

TAGS