Big Brother 2: Η Γιώτα Μυλωνά ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την πρώτη κιόλας μέρα

«Σιχαίνομαι τέτοιου είδους ανθρώπους, δεν μπορώ, θέλω να φύγω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η Γιώτα Μυλωνά ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την πρώτη κιόλας μέρα

Με αρκετά άσχημα και περίεργα νέα ξεκίνησε το σημερινό (30/8) επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, η Γιώτα Μυλωνά, από την πρώτη κιόλας μέρα, ζήτησε να αποχωρήσει, επιβεβαιώνοντας το spoil που είχε κυκλοφορήσει.

Η εν λόγω παίκτρια από τις πρώτες κιόλας ώρες φάνηκε να μην μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και είχε κρατήσει ήδη τις αποστάσεις από τους περισσότερους.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τον Κρητικό της παρέας, Κώστα, έβγαλε για τα καλά το φτυάρι και να άρχιζε να τους θάβει, δηλώνοντας πως είναι... ψωνάρες και πως με τέτοιου είδους ανθρώπους, τους σιχαίνεται.

Το βιογραφικό και όσα δεν γνωρίζαμε για την Γιώτα Μυλωνά

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αποστείλει ο ΣΚΑΪ, η Γιώτα Μυλωνά είναι ανέμελη, εύθυμη και… μποέμ η 38χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Πληροφορική αλλά όνειρό της είναι, σε δέκα χρόνια, να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη και να έχει το δικό της cocktail bar!

Δεν της αρέσουν καθόλου οι αισθητικές επεμβάσεις, προτιμά τη φυσική ομορφιά… και δηλώνει πως στο σπίτι του Big Brother δεν θα μπορούσε να συναναστραφεί με τέτοιες συγκατοίκους!

Η Γιώτα Μυλωνά συστήνεται ως δύο άνθρωποι, η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Πώς, άραγε, θα διαχειριστούν οι συγκάτοικοί της, αυτούς τους… δύο ανθρώπους;

To προφίλ της Γίωτας Μυλωνά στο Instagram

Η Γιώτα Μυλωνά πριν μείνει σε καραντίνα σε ξενοδοχείο με σκοπό να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ήταν καθημερινή χρήστης των social media κα συγκεκριμένα του Instagram.

H 38χρονη Θεσσαλονικιά στις αναρτήσεις που πραγματοποιεί είναι πραγματικά αγνώριστη, καθώς έχει επιλέξει να έχει ένα πιο νεανικό στιλ. Τα τατουάζ που έχει στο κορμί της είναι και αυτά που την χαρακτηρίζουν και την κάνουν να ξεχωρίζει.

Επίσης, στο σπίτι της έχει και κατοικίδια. Συγκεκριμένα, δυο γατούλες τις οποίες όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε λατρεύει αν πάρουμε από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της.