Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποια κοπέλα του έχει τραβήξει την προσοχή

Θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν το περιμέναμε...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποια κοπέλα του έχει τραβήξει την προσοχή

Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και ήδη φαίνεται πως έχουν αρχίσει να ανθίζουν οι ερώτες στο σπίτι του Big Brother. Μετά την αποκάλυψη του Κώστα, σειρά είχε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Ο πρώην παίκτης του GNTM λοιπόν ανέφερε πως η παίκτρια που του έχει τραβήξει με διαφορά την προσοχή είναι η τραγουδίστρια της παρέας, Ανχελίτα.

Μάλιστα, μόλις την είδε μόνη της στην κουζίνα να κόβει σαλάτα, δεν έχασε ευκαιρία και πήγε εκεί, «ανοίγοντας» τα φτερά του.

«Σίγουρα η Ανχελίνα που έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μη ταιριάξουμε στο μπλα μπλα» ανέφερε ο Παναγιώτης στον Μεγάλο Αδερφό, ο οποίος μάλιστα τον διόρθωσε, μιας και είπε το όνομα της λάθος!

Ποια είναι η Ανχελίτα

Με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Η τραγουδίστρια που έχει υπογράψει συνεργασία με την Panik Record, πρόκειται να κάνει χαμό στο σπίτι, όπως μπορούμε να καταλάβουμε άλλωστε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ανχελίτα, διαθέτει κορμί μοντέλου και η κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που γνωρίζονται από πριν - Στην πρεμιέρα το έπαιζαν άγνωστοι

Μπορεί οι κανονισμοί του Big Brother να θέλουν τους παίκτες να είναι εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, δύο ωστόσο από αυτούς τυχαίνει να γνωρίζονται από πριν μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, και μάλιστα πολύ καλά.

Οι δυο τους στην πρεμιέρα κράτησαν χαμηλούς τόνους και δεν άφησαν να φανεί πως ο ένας ξέρει τον άλλον. Κατά την είσοδό τους, έκαναν μία τυπική χειραψία και στη συνέχεια γνωρίστηκαν με τους υπόλοιπους συγκατοίκους τους.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο και τον Παναγιώτη Πέτσα, οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζονται αλλά φαίνεται πως κάνουν και παρέα στην κανονική τους ζωή αφού έχουν μέχρι και κοινές αναρτήσεις στα social media!

O Στηβ Μιλάτος στο βίντεο της παρουσίασής του μάλιστα, αποκάλυψε στο κοινό τον λόγο για τον οποίο πήρε διαζύγιο μετά από 2 ολόκληρους μήνες γάμου.

Στηβ Μιλάτος Παναγιώτης Πέτσας