Άγριες Μέλισσες: Αδίστακτα τα σχέδια του Ακύλα - Το Διαφάνι βυθίζεται στον πόνο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Αδίστακτα τα σχέδια του Ακύλα - Το Διαφάνι βυθίζεται στον πόνο

Πιο καθηλωτικός από ποτέ πρόκειται να είναι ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες». Οι εξελίξεις που θα δούμε θα είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock, ο Μελέτης πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο και στις εξελίξεις του τρίτου κύκλου. Έχοντας μείνει µόνος στο Διαφάνι, γίνεται ο πληροφοριοδότης του Ακύλα, αλλά και ο βοηθός του στα αδίστακτα σχέδιά του. Παράλληλα, και ο Δούκας προσπαθεί να επωφεληθεί επιχειρηματικά από το καθεστώς ενώ πρόκειται να δούμε και έναν άγριο χωρισμό.

 Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών

Το Διαφάνι χρονικά φτάνει στην επταετία της χούντας και όλα στον τρίτο κύκλο θα είναι διαφορετικά. Ήδη στο τελευταίο επεισόδιο γνωρίσαμε τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος, θα εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό σπέρνοντας τον τρόμο σε όλους. Ο Ακύλας όχι µόνο θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, του Αχιλλέα, αλλά υπερασπίζεται µε σθένος και χωρίς κανένα συναίσθημα τα ιδεώδη της χούντας. Ωστόσο, μετακομίζοντας στο Διαφάνι, δεν θα είναι µόνος του.

Ο Μελέτης θα βρίσκεται στο πλευρό του βοηθώντας τον στα αδίστακτα σχέδιά του. Θα του δίνει πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στο χωριό, ενώ θα είναι και εκείνος που θα τον ενημερώσει για τη ζωή των αδελφών Σταµίρη και του Λάµπρου. Ο Μελέτης, έχοντας μείνει πια µόνος, μιας και οι Σεβαστοί θα μένουν στη Λάρισα και η Ανέτ πέθανε, θα στηριχτεί στον Ακύλα. Οι δυο τους θα συνεργαστούν και θα δημιουργήσουν ένα αδίστακτο δίδυμο.

Ο Μελέτης θα γίνει το τσιράκι του Ακύλα και θα προσπαθήσει να είναι ένας από εκείνους που θα επωφεληθούν από τη χούντα. Θα δείξει ακόμη µία φορά το σκληρό του πρόσωπο. Κανένας δεν έχει το έλεός του και μέσα από τη δύναμη και την εξουσία του Ακύλα θα προσπαθήσει και εκείνος να εκδικηθεί πρόσωπα που δεν κατάφερε να εξοντώσει στο παρελθόν.

 Άγριες Μέλισσες εξελίξεις τρίτος κύκλος

Μαζί µε τον Ακύλα βασανίζουν, τιμωρούν και εξορίζουν όποιον προσπαθεί να αντισταθεί στις σκληρές συνθήκες που πρεσβεύει η χούντα και σκορπούν τον τρόμο βυθίζοντας στον πόνο το ∆ιαφάνι. Ωστόσο, ο Μελέτης συνεχίζει να έχει πρότυπο και ψηλά έναν άνθρωπο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ∆ούκα. Ο νεαρός θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον θείο του και στον Ακύλα. Ο ίδιος θα φέρει τους δύο ισχυρούς άντρες σε επαφή. Ο ∆ούκας, έχοντας αφήσει πίσω πια τις δουλειές στα χωράφια, μαζί µε τη Μυρσίνη θέλει να ξεκινήσει µία νέα ζωή στη Λάρισα. Έχει μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια και ξέρει καλά πως µόνο αν τα έχει καλά µε το καθεστώς της χούντας θα καταφέρει να επιβιώσει. Οι τρεις άντρες θα συνεργαστούν στενά.

Ο ∆ούκας θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από όσα δεινά περνάει η χώρα και να πάρει όσο μεγαλύτερη εξουσία μπορεί. Το µόνο που μπορεί να εμποδίσει τον Μελέτη από τα σχέδιά του είναι η επιστροφή της Πηνελόπης, η οποία γυρίζει πίσω έτοιμη για όλα.

Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα είναι η 27η Σεπτεμβρίου. Για τον λόγο αυτό, οι συντελεστές της σειράς δουλεύουν με φρενήρεις ρυθμούς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα