Big Brother 2 - highlights 31/8: Οι πρώτοι δυνατοί καβγάδες, τα κλάματα και τα φλερτ

Όσα είδαμε στο χθεσινό και τρίτο επεισόδιο του ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 31/8: Οι πρώτοι δυνατοί καβγάδες, τα κλάματα και τα φλερτ

Μπορεί να έχει ξεκινήσει μόλις 3 μέρες -δείτε εδώ όλα όσα είδαμε προχθές-., ωστόσο βγήκαν ήδη τα πρώτα μαχαίρια στο Big Brother. Οι τσακωμοί είναι πολλοί, ενώ τα πρώτα ζευγάρι δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν.

Αυτά είναι τα 31/8 highlights του Big Brother

Ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες - «Κάνει σαν 15χρονο»

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες φάνηκε να έρχονται αρκετά κοντά από τις πρώτες κιόλας ώρες κατά την παραμονή τους στο σπίτι.

Ωστόσο, ο Κώστας φαίνεται πως αρχίζει και αλλάζει την στάση του απέναντι στον συγκεκριμένο παίκτη, κάτι που προκάλεσε την οργή του δεύτερου.

Ο Στηβ μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά ενώπιων μερικών συμπαικτών του την ενόχληση του: «Αν δεν μου γυρίσει το μάτι λίγο ακόμα, θα δεις από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Ξέρει αυτό το άτομο τι μου έχει κάνει, το έχω πει και στην μούρη του. Ο Κώστα; δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ήταν αρχικά καλά και μετά στραβά. Μου είπε ότι δεν έχει κάτι μαζί μου αλλά είναι θέματα δικά του και στην συνέχεια τα είχε με όλους καλά κι έγινε απόμακρος. Αντιδρά σαν 15 χρονών. Ήταν έτσι με εμένα και τον ρώτησα τρεις φορές. Τώρα ό,τι έχει ας το χωνέψει. ‘Η το λύνεις ή το βουλώνεις γιατί συγκατοικούμε.»

Ωστόσο, οι δύο παίκτες ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους λίγο αργότερα, με το Κώστα να αποκαλύπτει πως ο λόγος που απομακρύνθηε από τον Στηβ ήταν γιατί νόμιζε πως είπε κάποια άσχημα πράγματα πίσω από την πλάτη του, με τον Μιλάτο ωστόσο να τον διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Πέτσας αποκάλυψε ανοιχτά το ενδιαφέρον του στην Ανχελίτα

Μπορεί να γνωρίζονται μόνο τρεις μέρες, ωστόσο ο Παναγιώτης Πέτσας αισθάνεται ήδη πράγματα για την Ανχελίτα και μάλιστα δεν δίστασε να της εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να της το πει ανοιχτά, με την ίδια ωστόσο ναι μεν να εκπλήσσεται που το είπε τόσο ευθέα, αλλά από την άλλη φάνηκε να μην είναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον.

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα - «Φοβάμαι την απόρριψη»

Σε κλάματα ξέσπασε η Έλενα, όσο μίλαγε στον Μεγάλο Αδερφό για τον πατέρα της. Η ίδια, όπως και στην πρεμιέρα, είχε αποκαλύψει πως η απουσία του πατέρα της της έχει στοιχήσει στην ζωή της ενώ είχε αναφερθεί και στην κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της.

Η όμορφη μελαχρινή παίκτρια, με αφορμή την απόρριψη που νιώθει στο σπίτι, άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε για την οικογένεια της, ξεσπώντας έπειτα σε κλάματα.

“Η έλλειψή του δεν με επηρέασε σε τίποτα και το γεγονός ότι δεν του λείπω καθόλου. Βέβαια δεν του κρατάω κακία. Δεν είχα μίσος μέσα μου, δεν είχα οργή, δεν είχα το “γιατί”, δεν είχα τίποτα μέσα μου. Μετά, όταν μεγάλωσα και έκανα φίλες, άκουγα να λένε: “Ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”. Μου φαινότανε ξένη λέξη. Όσο μεγάλωνα, καταλάβαινα ότι όντως με επηρεάζει πάρα πολύ η έλλειψη του πατέρα μου. Έχει καθορίσει βασικά όλο το μέσα μου, αυτό το πράγμα, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια, νόμιζα ότι δεν με επηρεάζει καθόλου” είπε χαρακτηριστικά.

Μαλλιά κουβάρια στο σπίτι - «Δεν με απασχολεί καθόλου αν δεν σας αρέσει το ύφος μου»

Στο επίκεντρο βρέθηκε η Σαμάνθα, η οποία για τους περισσότερους, διαθέτει έπαρση και ύφος, με την ίδια να απαντά ότι δεν την απασχολεί τι θεωρούν εκείνοι και πως δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν.

Αυτό προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και του Στηβ αλλά και της Έλενας, με αποτέλεσμα η Σαμάνθα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Έλενα ωστόσο της ζήτησε συγγνώμη, με την Σαμάνθα να μην την δέχεται, με συνέπεια να ξεσπάσει σε δάκρυα και η πρώτη, προκαλώντας τον απόλυτο χαμό στο σπίτι.

Ερωτεύτηκε ο Κρητικός - Η Ελένη του έκλεψε την καρδιά

Μπορεί χθες να έλεγε πως του αρέσει εμφανισιακά η Γιώτα, με την οποία έχει έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο η Ελένη είναι ο... έρωτας του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ψάχνει ακριβώς μια κοπέλα σαν εκείνη αλλά και πως είναι διατεθειμένος να την πάρει μαζί του στην Κρήτη και να την έχει στο μαγαζί του να δουλεύουν μαζί.

Μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, τόνισε πως του έχει πάρει το μυαλό και πως δηλώνει ήδη τρελός και παλαβός για εκείνη.