Big Brother 2 Highlights (2/9): Τα νέα ειδύλλια και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (2/9): Τα νέα ειδύλλια και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κανονικός χαμός έγινε και στο χθεσινό (3/9) επεισόδιο του Big Brother 2 αφού οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν την πρώτη τους ψηφοφορία για αποχώρηση. Από το «μενού» βέβαια δεν έλειψαν και οι αντιζηλίες καθώς και τα νέα ειδύλλια μέσα στο σπίτι.

Αυτά είδαμε χθες στο Big Brother 2 (3/9)

Απίστευτα καρφιά του Κώστα στον Μιλάτο

Το νέο επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε σε νέα ώρα, με τον Κώστα να τα βάζει ξανά με τον Στηβ, για τα μάτια της ωραίας Ελένης. Μάλιστα, τα καρφιά και οι μπηχτές έκαναν την εμφάνισή τους.

Το μασάζ που είχε κάνει η νεαρή Tik Toker στο μοντέλο είχε εξοργίσει τον Κρητικό της παρέας και όπως φαίνεται, παρά τις ώρες που πέρασαν, εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ειρωνεύεται και να την μπαίνει στον Στηβ, ενώ σε μια συζήτηση που είχαν, του είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτόν.

Αυτή είναι η κοπέλα που αρέσει στον Στηβ

Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου του Big brother να αρπάχτηκαν, ωστόσο ο Στηβ και ο Κώστας βγήκαν μόνοι τους στον κήπο του σπιτιού προκειμένου να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μεταξύ τους.

Ο Κρητικός λοιπόν του αποκάλυψε πως του αρέσει η Ελένη, με τον Μιλάτο να απορεί, καθώς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Πάνω στο ξεκαθάρισμα λοιπόν, ο Στηβ του εξομολογήθηκε πως η κοπέλα που ελκύει ερωτικά δεν είναι σίγουρα η Ελένη αλλά.. η Μαίρη!

Μάλιστα, δήλωσε πως παρόλο που είναι μακριά από τα γούστα του και αρκετά μεγαλύτερη του, κατ΄ αυτόν είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα αλλά και αρκετά επικοινωνιακή.

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την πρώτη τους ψηφοφορία ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Big Brother. Οι τρεις από αυτούς που συγκέντρωσαν την τις περισσότερες ψήφους βρίσκονται πια ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

Μπορεί μερικοί να είχαν αποκαλύψει ήδη στους συμπαίκτες τους ποιους θα ψήφιζαν, ωστόσο όλα ανατρέπονται στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού.

Τελικά οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ελένη, η Σαμάνθα και ο Μελέτης. Για τις δύο πρώτες το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αναμενόμενο, ειδικά μετά τον τσακωμό της που έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Οι υποψήφιοι παίκτες ωστόσο μπορεί να ανατραπούν, μετά τη δοκιμασία του βέτο.

Τι άλλαξε με το βέτο

Στη συνέχεια έλαβε χώρα το πρώτο αγώνισμα του βέτο με τη νίκη να παίρνουν η Ανχελίτα κι η Ευδοκία Τσαγκλή, οι οποίες αποφάσισαν να μην «σώσουν» κανένα υποψήφιο, οπότε παρέμειναν ως έχουν. Βέβαια η ανατροπή ήρθε στο τέλος με τον Ισίδωρο Δούνη να παίρνει από το Μυστικό Δωμάτιο την πιο σημαντική απόφαση, αφού αντικατέστησε την Σαμάνθα με τον Παναγιώτη Πέτσα.