Η ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Πότε επιστρέφει η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται";

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει για 4η συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, με την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται". Στο πλευρό της μάλιστα, για ακόμη μια χρονιά θα δούμε γνώριμα πρόσωπα που έχουμε αγαπήσει. Δείτε και το ασύλληπτο trailer που έχει γίνει viral.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"

"Το «Καλύτερα δε γίνεται!» Season 4 είναι… εδώ!

Είναι η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, έχει γίνει must κι έρχεται για 4η χρονιά στον Alpha. Με όλα όσα αγαπήσαμε, με όλα όσα μας κρατούν συντροφιά αλλά και με καινούριες στήλες, με νέες ενότητες, με καινούργα πρόσωπα. Το «Καλύτερα δε γίνεται!», η πιο feeling good εκπομπή του Σαββατοκύριακου, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ. Με πρόσωπα που έχουν λόγο και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Με θέματα πρωτότυπα και δυνατά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας. Με διαφορετική οπτική και προσέγγιση στην επικαιρότητα. Οι τηλεθεατές θα μαθαίνουν πρώτοι όλα τα τηλεοπτικά παρασκήνια και θα παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα, με ζωντανές συνδέσεις, όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική showbiz. Και βεβαίως οι πιο ενδιαφέροντες και ακριβοθώρητοι καλεσμένοι θα καθίσουν και φέτος στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Στο πλευρό της Ναταλίας οι, γνώριμοί μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

New entry ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο την info πλευρά της εκπομπής και να δώσει τη δική του φρέσκια ματιά στην ελληνική showbiz μέσα από συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα, μεταξύ άλλων, θα είναι τα μάτια και τα αυτιά μας σχετικά με τα reality που θα μας απασχολήσουν την τηλεοπτική χρονιά που έρχεται. Ενώ η Ναταλία Αργυράκη θα συνεχίσει να κάνει με επιτυχία τις συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της τέχνης γενικότερα.

«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50"

Ποιος είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος που θα βλέπουμε στην εκπομπή της Γερμανού

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, έμπειρος ρεπόρτερ του τομέα Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, αφήνει τις ειδήσεις για χάρη του καναπέ της Ναταλίας Γερμανού που είναι από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Έμπειρος και εξίσου τηλεοπτικός με τον προκάτοχό του στη συγκεκριμένη θέση, ο Δημήτρης Πανόπουλος υπήρξε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έβγαλε στον αέρα ο ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε ξανά στο δυναμικό του Alpha. Ωστόσο πάντα ανήκε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, πράγμα που τώρα αλλάζει μιας και διεκδικεί μια πρωταγωνιστική θέση σε μία αμιγώς ψυχαγωγική παρέα, που διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία δεκάδες θέματα από την ευρύτερη επικαιρότητα.