The bachelor 2 trailer 7/9: Ξεμάλλιασμα μεταξύ Άννας και Φαίης - "Καλά που το είδες εσύ ότι..."

Σηκώθηκε κι έφυγε έξαλλος ο Παππάς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The bachelor 2 trailer 7/9: Ξεμάλλιασμα μεταξύ Άννας και Φαίης -

Το πιο πολυσυζητημένο project της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται απόψε 7/9 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ξανά μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Το The bachelor 2 είναι γεγονός με τον Αλέξη Παππά να πρωταγωνιστεί και να ψάχνει τον έρωτα της ζωής του ανάμεσα σε 21 κορίτσια!

Τα πράγματα, όπως θα δείτε στο trailer παρακάτω, αγριεύουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αφού η Άννα γίνεται έξαλλη με μια ατάκα της Φαίης κι αρχίζει να ωρύεται κάνοντας τον Αλέξη Παππά να αποχωρήσει εκνευρισμένος από τον καναπέ!

Ο Αλέξης Παππάς δηλώνει πως θέλει να ερωτευτεί μια από όλες και να καταλήξει στο τέλος μαζί της κι εκείνες... γίνονται θηρία ανήμερα για να καταφέρουν να πάρουν την θέση στην καρδιά του!

Τι θα δούμε απόψε 7/9 στην πρεμιέρα του Bachelor

«Παχυλοί» οι μισθοί των κοριτσιών του The Bachelor 2 - Τόσα χρήματα παίρνουν για να διεκδικήσουν τον Παππά

Ο μισθός των κοριτσιών δεν είναι καθόλου αμελητέος μιας και πληρώνονται αδρά προκειμένου να βρεθούν στη βίλα και να δώσουν μάχη για μία θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αμοιβή τους θα κυμαίνεται από 300 ευρώ την εβδομάδα δηλαδή 1.200 με 1.400 ευρώ το μήνα.