Big Brother 2: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Το είπε και το έκανε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Το Big Brother 2 φαίνεται πως έχει αρκετές ανατροπές κι ας είναι η αρχή ακόμη. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είδαμε πως η Γιώτα Μυλωνά είχε αναφέρει πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο μεγάλος αδελφός της είχε αναφέρει πως θα ήταν προτιμότερο να το σκεφτεί πρώτα και μετά να αποφασίσει εαν όντως θέλει να φύγει οικειοθελώς μιας και δεν γινόταν να φύγει μετά από την αποχώρηση της Ελένης Σπανού η οποία μετά από την ψηφοφορία αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Έτσι, η Γιώτα Μυλωνά δεν είναι πλέον στο παιχνίδι ενώ αρκετά συμπαθής ήταν στον Κώστα ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά. Μάλιστα της είχε πει πως την πάει αρκετά.

Δείτε παρακάτω την αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά

Big Brother 2: «Η Γιώτα το ρίχνει στο κουτσομπολιό και το θάψιμο! Έχει πει ακραίες προσβολές χωρίς κανέναν λόγο»

Με αρκετά άσχημα και περίεργα νέα ξεκίνησε το σημερινό (30/8) επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, η Γιώτα Μυλωνά, από την πρώτη κιόλας μέρα, ζήτησε να αποχωρήσει, επιβεβαιώνοντας το spoil που είχε κυκλοφορήσει.

Η εν λόγω παίκτρια από τις πρώτες κιόλας ώρες φάνηκε να μην μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και είχε κρατήσει ήδη τις αποστάσεις από τους περισσότερους.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τον Κρητικό της παρέας, Κώστα, έβγαλε για τα καλά το φτυάρι και να άρχιζε να τους θάβει, δηλώνοντας πως είναι... ψωνάρες και πως με τέτοιου είδους ανθρώπους, τους σιχαίνεται.