Big Brother 2: Άγριος καυγάς Στηβ - Κώστα

«Εσύ σκάσε κατάλαβες;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Άγριος καυγάς Στηβ - Κώστα

Ο Κώστας και ο ο Στηβ φαίνεται πως έχουν δέσει αρκετά από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother. Τα σύννεφα στην σχέση τους δεν άργησαν να πέσουν όμως καθώς τα σχόλια που έκανε ο κρητικός στον φίλο του φαίνεται ότι εκνεύρισαν αρκετά τον Στηβ σχετικά με την Σύλια.

Αυτή τη φορά όμως ο λόγος στάθηκε αλλού αφού η αφορμή ήταν ένα κοτόπουλο και το γεγονός ότι ο Στηβ Μιλάτος βρήκε λιγότερο στην κουζίνα. Έτσι, ο Κώστας πήγε με ύφος να του δείξει ότι δεν πήρε ο ίδιος παραπάνω κομμάτια, με τον Στηβ να εκνευρίζεται και να βάζει τις φωνές:

«Δεν λέω για εσένα… Εσένα κατηγόρησα; Φτάνει σήμερα, άντε. Ρώτησα γενικά, εσύ σκάσε. Κατηγόρησα κάποιον; Το είπα ευγενικά. Όποιος έχει την μύγα, να την βάλει εκεί που ξέρει.». Δείτε εδώ επίσης την στιγμή που κατέρρευσε ο Κώστας μετά από την αποχώρηση της Γιώτας.

Δείτε παρακάτω τον τσακωμό Στηβ - Κώστα

Big Brother 2: Η τρομερή αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Σύλια

Από τότε που ξεκίνησε το Big Brother οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Στην αρχή είδαμε πως ο Κώστας αποκάλυψε ότι τον ενδιέφερε ερωτικά η Ελένη Σπανού όμως δεν κράτησε για πολύ μιας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε.

Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε «ανοιχτά» στην Ανχελίτα και της αποκάλυψε πως νιώθει διαφορετικά κοντά στην Σύλια. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Έτσι, ο Στηβ θεωρεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ τους μιας και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εφόσον η ίδια είνα8ι δεσμευμένη. Πάντως, φαίνεται να γνωρίζονται ήδη έξω από το παιχνίδι καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει περίπτωση να της είχε κάνει reaction σε κάποιο Insta Story παλιότερα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Στηβ