Big Brother 2 - highlights 7/9: Η οικειοθελής αποχώρηση, ο καβγάς και τα τετ α τετ κάτω από τα σκεπάσματα

Όσα είδαμε χθες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 7/9: Η οικειοθελής αποχώρηση, ο καβγάς και τα τετ α τετ κάτω από τα σκεπάσματα

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 7/9 επεισόδιο του Big Brother 2, μιας και εκτός από μια αποχώρηση, είχαμε και έναν άγριο τσακωμό. Ενώ, τα τετ α τετ ξεκίνησαν κάτω από τα σκεπάσματα για να μην δείχνουν οι κάμερες.

Αυτά είναι τα 7/9 highlights του Big Brother

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Το Big Brother 2 φαίνεται πως έχει αρκετές ανατροπές κι ας είναι η αρχή ακόμη. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είδαμε πως η Γιώτα Μυλωνά είχε αναφέρει πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο μεγάλος αδελφός της είχε αναφέρει πως θα ήταν προτιμότερο να το σκεφτεί πρώτα και μετά να αποφασίσει εαν όντως θέλει να φύγει οικειοθελώς μιας και δεν γινόταν να φύγει μετά από την αποχώρηση της Ελένης Σπανού η οποία μετά από την ψηφοφορία αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Έτσι, η Γιώτα Μυλωνά δεν είναι πλέον στο παιχνίδι ενώ αρκετά συμπαθής ήταν στον Κώστα ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά. Μάλιστα της είχε πει πως την πάει αρκετά.

Πέτσας - Ανχελίτα πιο κοντά από ποτέ

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα ήρθαν αρκετά κοντά. Οι δυο τους έπεσαν να κοιμηθούν μαζί και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως ο Παναγιώτης Πέτσας από την πρώτη στιγμή είχε εξομολογηθεί στην Ανχελίτα πως της βλέπει ερωτικά και ότι σίγουρα ενδιαφέρεται για εκείνη.

όπως φαίνεται όλο αυτό αρέσει και στην ίδια καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να αρνείται το φλερτ του Παναγιώτη. Άραγε θα τους δούμε ως ζευγάρι μέσα από το σπίτι του Big Brother;

Κατέρρευσε ο Κώστας μετά από την αποχώρηση της Γιώτας

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η Γιώτα Μυλωνά είχε εξομολογηθεί στον Κώστα πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του Big Brother καθώς η ίδια δεν αισθανόταν άνετα εκεί.

Μετά από κάποιες ημέρες η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι. Από την άλλη όμως "τραγική φιγούρα" παραμένει ο Κώστας ο οποίος από την πρώτη στιγμή της είχε αναφέρει πως δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει.

Μάλιστα και οι δυο είχαν αποκτήσει μια τρυφερή σχέση μεταξύ τους καθώς είχαν έρθει αρκετά κοντά. Για αυτόν τον λόγο ο Κώστας στεναχωρήθηκε περισσότερο μιας δεν ήθελε με τίποτα να φύγει έτσι, αφού από το ριάλιτι έφυγε και η Ελένη Σπανού που της είχε επίσης ιδιαίτερη συμπάθεια.

Άγριος καυγάς Στηβ - Κώστα

Ο Κώστας και ο ο Στηβ φαίνεται πως έχουν δέσει αρκετά από την πρώτη κιόλας ημέρα που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother. Τα σύννεφα στην σχέση τους δεν άργησαν να πέσουν όμως καθώς τα σχόλια που έκανε ο κρητικός στον φίλο του φαίνεται ότι τον εκνεύρισαν αρκετά.

Αυτή τη φορά όμως ο λόγος στάθηκε αλλού αφού η αφορμή ήταν ένα κοτόπουλο και το γεγονός ότι ο Στηβ Μιλάτος βρήκε λιγότερο στην κουζίνα. Έτσι, ο Κώστας πήγε με ύφος να του δείξει ότι δεν πήρε ο ίδιος παραπάνω κομμάτια, με τον Στηβ να εκνευρίζεται και να βάζει τις φωνές:

«Δεν λέω για εσένα… Εσένα κατηγόρησα; Φτάνει σήμερα, άντε. Ρώτησα γενικά, εσύ σκάσε. Κατηγόρησα κάποιον; Το είπα ευγενικά. Όποιος έχει την μύγα, να την βάλει εκεί που ξέρει.».