Σασμός - εξελίξεις 8/9: Χωρισμός "βόμβα" από το τέταρτο επεισόδιο!

Ο άγριος τσακωμός και η ανακοίνωση που φέρνει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - εξελίξεις 8/9: Χωρισμός

Η νέα σειρά του ALPHA, Σασμός έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού κι αυτό φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα.

Η επιτυχία εννοείται πως συνεχίστηκε κι εχθές που κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό 34,4% φέρνοντας το κανάλι στην πρώτη θέση της prime time ζώνης! Απόψε, δε, με τις εξελίξεις που διαβάζουμε παρακάτω... αν δεν χτυπήσει 40αρι θα είναι αδιανόητο!

Τι θα δούμε απόψε 8/9 στην σειρά Σασμός

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 4

Σασμός ALPHA

Η Αργυρώ προβαίνει σε μία απρόσμενη ανακάλυψη στο γραφείο της Στέλλας, ενώ ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα, έξαλλος με την κοροϊδία της. Ένας άγριος τσακωμός της Στέλλας με τους γονείς της, οδηγεί στην ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Αστέρη.

Άσπα και Θοδώρα ζητούν βοήθεια από την Αργυρώ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Κάποιος θα ανακαλύψει το παράνομο ραντεβού του Στεφανή με την Άσπα, την ώρα που η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προστατεύσει το γιο της από μπλεξίματα με το νόμο.

Η Θοδώρα παραμονεύει τον Πέτρο, γυρεύοντας εκδίκηση. Ο Αστέρης δίνει δαχτυλίδι στη Στέλλα, επισημοποιώντας τη σχέση τους, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με κάτι που δεν περιμένει…

Τι σημαίνει ο τίτλος της νέας σειράς του ALPHA, Σασμός

Σασμός σύμφωνα με την κρητική ορολογία είναι ο συμβιβασμός, ή η συμφιλίωση. Μια βεντέτα που έχει διάρκεια και πρέπει να τελειώσει με κάποιον τρόπο.