Elif: Στιγμές τρόμου για την μικρή Ελίφ - Άνδρας εισβάλλει μέσα στο σπίτι της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Στιγμές τρόμου για την μικρή Ελίφ - Άνδρας εισβάλλει μέσα στο σπίτι της

Στιγμές τρόμου θα ζήσει η μικρή Ελίφ στην καθημερινή σειρά Elif. Ένας άγνωστος άνδρας θα εισβάλλει στο σπίτι της, την ώρα που η Μελέκ θα βρίσκεται εκτός. Τι θα συμβεί λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν;

Οι εξελίξεις στην σειρά Elif

Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά θυμώνουν με τον τρόπο, που φέρεται η Παρλά στον Κερέμ, ειδικά η Χουμεϊρά και την προειδοποιεί. Μετά το πρωινό, η Παρλά ετοιμάζει καφέ για εκείνη και τη Χουμεϊρά για να συμφιλιωθούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει σταθερή στη στάση της και η Παρλά σοκάρεται από τη συμπεριφορά της. Πιστεύει πως της φέρεται έτσι εξαιτίας όλων όσων πέρασε με τον Ταρίκ.

Ο Κερέμ προετοιμάζεται για την άφιξη του Μαχίρ στην εταιρία. Είναι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Όταν πηγαίνει η Μπιρτσέ στο γραφείο του, ο Κερέμ τη ρωτάει αν έχει νέα της Σουρεγιά. Η Μπιρτσέ του λέει πως η Σουρεγιά είναι καλά αλλά δουλεύει σκληρά και έτσι δεν έχουν χρόνο για να μιλάνε συχνά.

Η Μελέκ πρέπει να πάει στη δουλειά της για μια έκτακτη ανάγκη και είναι αναγκασμένη να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ενώ η Μελέκ είναι στη δουλειά και η Ελίφ μόνη στο σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης τους έρχεται και χτυπάει το κουδούνι αλλά στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα με το δικό του κλειδί. Η Ελίφ τρομάζει. Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει και η Μελέκ η οποία θυμωμένη του ζητάει να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ ξανά. Το επόμενο πρωί η Μελέκ αλλάζει την κλειδαριά του σπιτιού της…

Τι θα δούμε στον 5ο κύκλο;

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του. Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.