Big Brother 2: Αυτή ήταν η αντίδραση των παικτών μετά την απόφαση της Σαμάνθας για το βέτο

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτή ήταν η αντίδραση των παικτών μετά την απόφαση της Σαμάνθας για το βέτο

Στο αποψινό live καλεσμένη είναι η Σοφία Δανέζη ενώ όπως φάνηκε η είσοδός της στο παλτό εντυπωσίασε θετικά τους παρουσιαστές αλλά και τους τηλεθεατές καθώς ήταν πιο υπέρλαμπρη από ποτέ με το φόρεμά της που είχε επιλέξει.

Βέβαια, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως νικήτρια του βέτο ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς παρά το γεγονός πως είναι η πιο μικρή στο σπίτι του μεγάλου αδελφού καθώς στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα με πολύ μικρή διαφορά.

Έτσι, η Σαμάνθα εξομολογήθηκε στους υπόλοιπους παίκτες πως η ίδια είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το βέτο είτε για εκείνη είτε για τον Μελέτη αλλά τελικά η ίδια το έκαψε.

Δείτε παρακάτω τι ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαμάνθα Μίσοβιτς

Big Brother 2: Τι δήλωσαν οι τρεις υποψήφιοι;

Το αποψινό live του Big Brother ξεκίνησε με τον πιο λαμπερό τρόπο καθώς σήμερα πέρα από τους παρουσιαστές στο πλατό έχουν και την Σοφία Δανέζη, η οποία θα σχολιάσει το τι γίνεται ακριβώς μιας και η ίδια έχει περάσει από την συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές έδωσαν στην συνέχεια τον λόγο στους τρεις υποψήφιους καθώς όπως είναι λογικό τα συναισθήματά τους αυτή τη στιγμή είναι ανάμεικτα μιας και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Όταν ήρθε η ώρα ο καθένας να σχολιάσει για το πως αισθάνεται που είναι υποψήφιος ο Μελέτης Γαβαλάς θέλησε να πετάξει την δική του σπόντα προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες αφού, ανέφερε ότι «Δεν ξέρω τον λόγο που βρίσκομαι και πάλι σε αυτή τη θέση».